Gepost op

Clicformers: het vernieuwde Clics!

Clicformers: het nieuwe bouwspeelgoed uit de Clics stal!

Waarom hebben we Clicformers ontwikkeld?

 

Het is een vraag die ons wel vaker wordt gesteld, tijd dus voor een eenduidig antwoord! En dat antwoord is eenvoudig: omdat Clics Toys sterk gelooft in innovatie. Want uit een ijzersterk product als Clics, kan een mooi nieuw verhaal groeien: Clicformers. Clicformers is ontstaan uit onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen van Clics. Clics Toys voert voortdurend onderzoek uit naar hoe we ons educatief speelgoed nog kunnen verbeteren. Maar we hebben ook naar onze klanten geluisterd. En vooral naar de échte experts: de duizenden kinderen die dagelijks met Clics spelen. En neem het maar van ons aan, die weten waar ze over spreken. Hun wensenlijstje gecombineerd met ons wetenschappelijk onderzoek vormt de basis voor Clicformers. Om Clics te laten groeien, moesten we het als het ware heruitvinden. Want dat is eigenlijk wat we gerealiseerd hebben: met Clicformers hebben we de tweede generatie Clics gecreëerd. Educatief speelgoed van de nieuwe generatie dat nog steviger en veelzijdiger is dan Clics.

Met Clicformers kan je meer!

Klikken

Vernieuwen is goed, vernieuwend is beter. En Clicformers is vernieuwend! Want het heeft een uniek bouwsysteem waardoor je constructies nu ook zijdelings in elkaar kan klikken. En dat creëert veel meer mogelijkheden om te bouwen. Tenslotte willen we dat Clicformers het verlengstuk wordt van je fantasie. Dat je er echt alles mee kan bouwen wat je maar verzint. En dat het er dan ook fantastisch uitziet.

Stapelen

Clicformers zijn stapelbaar. Door te kiezen voor een andere grondstof, namelijk hoogwaardig ABS, heb je niet alleen tot de helft minder kracht nodig om de bouwblokjes in elkaar te klikken, je kan ze nu ook op elkaar vastklikken. Dat is dubbel, of driedubbel of zelfs eindeloos meer speelplezier en bouwmogelijkheden.

Vouwen

Een schitterende nieuwigheid als je het ons vraagt! Want uiteraard kon je Clics ook vouwen, maar wat Clicformers zo bijzonder maakt is het feit dat er tandjes in het verbindingsstuk verwerkt zitten die je toelaten om de bouwblokjes in 11 verschillende hoekstanden vast te zetten. Fantastische resultaten met precisiewerk verzekerd!

Ineen haken

Door de Clicformers bouwblokjes ineen te haken, kan je een quasi eindeloze combinatie van creaties en vormen maken. Maak gebruik van de verschillende mogelijkheden om Clicformers met elkaar te verbinden en haak verschillende creaties ineen om weer nieuwe vormen te creëren. De mogelijkheden voor het bouwen van unieke 3D-creaties zijn enorm!

 

Let op: Clics en Clicformers zijn niet compatibel

Clics en Clicformers lijken op elkaar, maar de bouwblokjes kunnen niet door elkaar gebruikt worden. Clicformers zijn groter, waardoor je meer geometrische vormen kan maken en creatiever kan bouwen. Betekent dat dan dat je niet met Clics én Clicformers kan spelen? Toch niet. Je kan de bouwblokjes alleen niet onderling combineren om er 1 enkele creatie mee te bouwen. Maar als je van Clics houdt, dan kunnen we je garanderen dat je meteen verkocht bent als je Clicformers probeert. En zelfs al kan je ze niet samen gebruiken om er 1 bouwwerk mee te maken, niets houd je tegen om vanaf nu je Clics universum aan te vullen met Clicformers. Want die racewagen van Clics waar je zo dol op bent is perfect in staat om de achtervolging in te zetten op de mini-car die je net met je nieuwe Clicformers hebt gebouwd. Want als er iets is waar Clics én Clicformers wel compatibel voor zijn is het voor uren speelplezier!

Maak de leukste creaties met jouw Clicformers

Ga hier naar de Clicformers bouwplannen!

4 gedachten over “Clicformers: het vernieuwde Clics!

 1. Is het mogelijk om losse onderdelen te bestelllen. In basisdoos 110 staat een robot afgebeeld maar de onderdelen zitten niet in deze doos maar in de basisdoos 150.
  Was niet van plan om gelijk weer een grotedoos te kopen

  1. Goedenamiddag, Dank voor uw bericht. Het is helaas niet mogelijk om losse onderdelen te bestellen. Misschien is dat iets dat we in de toekomst zullen kunnen aanbieden, maar vooralsnog niet onmiddellijk. We hopen u met dit bericht van dienst te zijn geweest, Vriendelijke groeten

 2. Geachte, zonet hebben de paasklokken een doos clicformers construction set gebracht. Onze zoon is er nu al gek op. Maar er is een connectieprobleem. Wanneer clicformers gewoon op elkaar moeten gezet worden, valt dit onmiddelijk uit elkaar vb bij de kiepwagen van a3 naar a4 connectie. De connectie voor de kiepwagen te laten kantelen valt er bij de minste aanraking af. Ook de wielen komen op deze manier zeer snel los van de auto. Kan hier iets aan gedaan worden? Zeer leuk speelgoed maar toch teleurgesteld omdat onze zoon op deze manier niet met de auto’s kan rijden en spelen.

  Mvg,
  Van den Bossche-Pieters

 3. Goedeavond,
  Onze zoon van 4 heeft van de Sint een doos clicformers gekregen, de 6 in 1 constructieset, helaas is al na 2 dagen een busje van 1 van de wielen afgebroken wat het dus onmogelijk maakt de voertuigen te maken.
  Kunnen jullie hier iets in betekenen, zou het wel erg fijn vinden daar hij er veel plezier van had en veel verdriet had van het kapotte wiel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *