Gepost op

Maak een fonkelende fruitmand met Clics Glitter!

Een stralend zonnetje, een tafelkleed en een mooi grasveldje: meer hebben wij niet nodig om een spetterende picknick te organiseren! Maar vergeet de fruitmand niet. Clics maakt je lunch compleet dankzij een fonkelende Glitter fruitmand. Hoe je zelf zo’n mand in elkaar bokst? Dat is héél eenvoudig.

Wat heb je nodig?

Je Clics Glitter fruitmand is in een handomdraai klaar. Je hebt 80 Clics nodig in geel, blauw, roze en groen. Je vindt de onderdelen in onze webshop.

Clics fruitmand maken: hoe begin je eraan?

We maken een fruitmand waarin je naast fruit ook allerlei andere spulletjes kunt bewaren. Zorg er dus voor dat de mand groot genoeg is. Neem om te beginnen 16 groene blokjes en maak er een mooi vierkant van (stap 1). Vervolgens bouw je op dat vlak één rij roze blokjes zoals in illustratie 2. Als dat gebeurd is, voeg je nog een rij gele (stap 3) en blauwe (stap 4) rij toe.

De draagarm

Je hebt nu een mooi vierkant waar aardig wat fruit in kan, maar er ontbreekt natuurlijk nog iets! Om de mand gemakkelijk te kunnen dragen, bevestigen we nog een mooie riem in geel en roze. Volg het patroon zoals in afbeelding 5 en bevestig de twee uiteinden aan elkaar (stap 6)

Je Glitter Fruit Bin is nu klaar om gebruikt te worden. Maak er een leuke picknick van!

< Terug naar alle bouwplannen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *