Wat is Clicformers?

CLICFORMERS: leuk en kleurrijk bouwspeelgoed

Clicformers is leuk en kleurrijk bouwspeelgoed voor kinderen vanaf 4 jaar. Met een eenvoudig principe – let’s click & play – gaat je kind spelend leren met dit educatief speelgoed. Clicformers spreken tot de verbeelding met hun spel van bouwblokken in elkaar klikken. Je peuter of kleuter bouwt met dit constructiespeelgoed eenvoudige of juist erg doordachte constructies naargelang de leeftijd van het kind. De vrolijke bouwblokjes van dit educatief speelgoed klikken makkelijk in of op elkaar en spelen in op het zintuiglijke plezier van jonge kinderen. Met Clicformers constructiespeelgoed kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten door de bouwblokjes precies in elkaar te klikken zoals zij dat willen. De figuren die je kind ermee bouwt zijn perfect geschikt voor een rollenspel.Clicformers blokjes zijn oersterk, blijvend herbruikbaar én onderling combineerbaar. Kortom, met het educatief speelgoed van Clicformers staat spelenderwijs leren synoniem voor eindeloos creatief speelplezier en brede waaier aan mogelijkheden.

Clicformers versus CLICS

Clicformers lijken op het eerste gezicht misschien nogal sterk op Clics. Er zijn inderdaad gelijkenissen. Net als Clics is Clicformers erg leuk, educatief constructiespeelgoed. Toch kan je beide bouwblokjes niet door elkaar gebruiken, want Clicformers zijn geen Clics. Wat zijn dan de verschillen? Clicformers zijn groter dan Clics. Hierdoor kunnen er meer geometrische vormen aan de speelsets worden toegevoegd om nog creatiever te bouwen. Daarom zijn ze ook handiger om mee te bouwen. Omdat Clicformers uit een ander materiaal vervaardigd zijn – hoogwaardige ABS – kunnen de bouwblokken ook op elkaar vastgeklikt worden én klikken ze ook nog eens makkelijker in elkaar. Extra vernieuwingen zijn dat je de Clicformers blokjes ook in een bepaalde hoek kan zetten en dankzij de haak-blok kan je nu ook van buitenaf aanbouwen.

Waarom CLICFORMERS?

Naast het feit dat Clicformers garant staan voor erg veel speelpret, bouwen kinderen door met Clicformers te spelen letterlijk aan hun cognitieve ontwikkeling en hun grove motoriek. Clicformers is met andere woorden hét speelgoed bij uitstek dat helpt bij de ontwikkeling van het kind. Met Clicformers bouw je aan een duurzame ontwikkeling op elk niveau. Want Clicformers spelen op een organische manier in op de verschillende ontwikkelingsfasen. Kind en ouder zijn dol op Clicformers die vanaf het prille begin de eerste grijpreflexen van kinderen stimuleren om vervolgens een belangrijke rol te spelen in de ontwikkeling van de oog-hand coördinatie. Clicformers groeien mee met je kind dat patronen leert herkennen, maar ook bewegende constructies gaat bouwen waarmee het de creativiteit ontwikkelt. En net omdat kinderen zoveel plezier beleven aan Clicformers, gaan ze er nog vaker mee spelen. Dat is meteen de reden waarom Clicformers synoniem is voor een duurzame ontwikkeling: spelend leren is de motor achter de ontwikkeling van het kind.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

De nieuwe CLICFORMERS producten

Clicformers Basic Set 110 stuks

39.99

Clicformers Basic Set 150 stuks

54.99

Clicformers Basic Set 50 stuks

19.99

Clicformers Basic Set 70 stuks

24.99