Clipeez®

Waarom CLIPEEZ® ?

Onze klanten

Graag meer weten over onze retail en distributie mogelijkheden?
bel +32 (0)474 82 02 84 of mail info@clipeez.eu

Over ons

In deze uitzonderlijke tijden hebben wij als speelgoedfabrikant onze productontwikkelaars de opdracht gegeven om mee na te denken naar producten die kunnen helpen in de strijd tegen Covid-19.

Zij kwamen met afneembare handvatten voor winkelkarren – de Clipeez® – op de proppen.

Het concept is heel eenvoudig:
– Je klikt de Clipeez® op de handgreep van de winkelkar en na het winkelen haal je ze er heel makkelijk van af.
– Je neemt ze mee naar huis, steekt ze in de vaatwasser of wast ze met warm water en zeep.
– Klaar voor het volgende winkelbezoek.

Daarenboven zorgt het originele design van de Clipeez® ervoor dat ze op verschillende type winkelkarretjes gebruikt kunnen worden.

Het grote voordeel van Clipeez® is dus dat je de handgreep van de kar niet meer moet aanraken.

De Clipeez® zijn bovendien Made in Belgium en duurzaam.

Ontdek hier de Clipeez®

FAQ

1.Zijn de Clipeez® beter dan het desinfecteren van de karren nu? Of ze beter zijn laten we in het midden, omdat er nog zoveel ongekend is over het covid-19 virus. Maar waar men al wel zeker van is, is dat een mondmasker werkt, social distancing en contact/aanraking vermijden.

Bij goed gebruik van de Clipeez® hoeft de klant de handvatten van de winkelkarren niet meer direct aan te raken, dus het kan alleen meer helpen.

2.Is steriele handschoenen dragen niet beter? Onze Clipeez® kunnen makkelijk gereinigd worden met water en zeep of in de afwasmachine gestoken worden. Onze Clipeez® zijn dus een duurzamere oplossing. Een interessant artikel van Test Aankoop kan je hier terugvinden. 

3.Wat doe je met de Clipeez® na het winkelen? Je reinigt ze met water en zeep als je thuis komt of steekt ze in de afwasmachine.

4. Op welk type winkelkarren passen de Clipeez®? Clipeez® passen op winkelkarren met handgrepen van 30mm tot 50mm diameter = 90% van alle winkelkarren in omloop. Er bestaan echter ook winkelkarren met smalle handgrepen (25mm diameter) waarop de Clipeez® niet passen. Dit zijn veelal oude winkelkarren

5. Tip: In de supermarkt zijn ook veel deuren voor koelvakken of diepvriezers. Haal een van je Clipeez® van je winkelkar en open deze deuren ook met je Clipeez®. Hoe slim is dat?

6. OPGELET: op dit type handgreep passen de Clipeez® NIET