Clipeez®

Waarom CLIPEEZ®?

Clipeez® passen op winkelkarren met handgrepen van 25mm tot 35mm diameter. Er zijn vele verschillende winkelkarren in omloop en het gros heeft een maximum diameter van 35mm. Er bestaan echter ook winkelkarren handgrepen met een diameter van meer dan 35mm waarop de Clipeez® niet passen.

Koop je Clipeez®

Clipeez® nu te koop in onze shop

Onze klanten

Graag meer weten over onze retail en distributie mogelijkheden?
bel +32 (0)474 82 02 84 of mail info@clipeez.eu

Over ons

In deze uitzonderlijke tijden hebben wij als speelgoedfabrikant onze productontwikkelaars de opdracht gegeven om mee na te denken naar producten die kunnen helpen in de strijd tegen Covid-19.

Zij kwamen met afneembare handvatten voor winkelkarren – de Clipeez® – op de proppen.

Het concept is heel eenvoudig:
– Je klikt de Clipeez® op de handgreep van de winkelkar en na het winkelen haal je ze er heel makkelijk van af.
– Je neemt ze mee naar huis, steekt ze in de vaatwasser of wast ze met warm water en zeep.
– Klaar voor het volgende winkelbezoek.

Daarenboven zorgt het originele design van de Clipeez® ervoor dat ze op verschillende type winkelkarretjes gebruikt kunnen worden.

Het grote voordeel van Clipeez® is dus dat je de handgreep van de kar niet meer moet aanraken.

De Clipeez® zijn bovendien Made in Belgium en duurzaam.

Ontdek hier de Clipeez ®

FAQ

1.Zijn de Clipeez® beter dan het desinfecteren van de karren nu? Of ze beter zijn laten we in het midden, omdat er nog zoveel ongekend is over het covid-19 virus. Maar waar men al wel zeker van is, is dat een mondmasker werkt, social distancing en contact/aanraking vermijden.

Bij goed gebruik van de Clipeez® hoeft de klant de handvatten van de winkelkarren niet meer direct aan te raken, dus het kan alleen meer helpen.

2.Is steriele handschoenen dragen niet beter? Onze Clipeez® kunnen makkelijk gereinigd worden met water en zeep of in de afwasmachine gestoken worden. Onze Clipeez® zijn dus een duurzamere oplossing. Een interessant artikel van Test Aankoop kan je hier terugvinden. 

3.Wat doe je met deClipeez® na het winkelen? Je reinigt ze met water en zeep als je thuis komt of steekt ze in de afwasmachine.

4. Op welk type winkelkarren passen de Clipeez®? De Clipeez® passen op handvatten met een diameter van 25mm tot 35mm, wat het gros van de winkelkarren is. Dit zijn de standaard karren met rond handvat tot de karren met iets bredere handvatten. Er zijn echter ook karren met nog bredere handvatten (+45mm) op de markt en hierop passen de Clipeez® niet.

OPGELET: op dit type handgreep passen de Clipeez® NIET. Dit is vooral het geval bij een aantal winkelkarren van Aldi en Lidl, die een bredere handgreep hebben. Hierdoor kan het gebeuren dat de Clipeez® van de winkelkar loskomen (zie filmpje hieronder)