Educatief speelgoed

Met CLICS is spelen een fun manier van leren

CLICS is speelgoed met een meerwaarde. Waarom? Wel, in de eerste plaats omdat onze bouwdozen blijvend onderling kunnen gecombineerd worden. Hoe meer CLICS, hoe meer plezier. CLICS groeit mee met je kind, want diezelfde CLICS krijgen steeds opnieuw een andere vorm, naarmate je kind evolueert. Bovendien is CLICS ook educatief speelgoed dat de ontwikkeling van jouw kind stimuleert en ondersteunt. Hoe? Doordat CLICS inspeelt op elke fase in de ontwikkeling van een kind vanaf 4 jaar. CLICS helpt:

  • De fijne motoriek van kinderen te verbeteren
  • Patronen te leren herkennen
  • De verbeelding te stimuleren
  • Het vermogen van kinderen om problemen op te lossen

Kortom, CLICS zorgt voor uren lerend speelplezier en daar zijn we fier op! CLICS is fun speelgoed dat ook verantwoord speelgoed is. CLICS is de essentie van educatief speelgoed.

EduCLICS programma

CLICS is zo sterk in educatief speelgoed dat er in Zuid-Koreaanse privéscholen zelfs een educatief programma loopt bij 100.000 kinderen, exclusief met CLICS. De kinderen krijgen er over een periode van 3 maand 2 uur per week CLICS les. Met aangepast lesmateriaal en speciaal daarvoor ontwikkelde lesboeken zorgt een gespecialiseerd team van opvoedingsdeskundigen ervoor dat kinderen spelend leren met CLICS. De methode is zo doeltreffend dat het programma sinds de start in 2010 alleen maar werd uitgebreid.

Edu programma

Ook in andere landen erkennen scholen de waarde van CLICS als educatief speelgoed. Onze Mega CLICS Rollerbox 34 in 1 is het favoriete startpakket in veel klaslokalen. Begrijpelijk, want met een waaier aan bouwplannen en 800 CLICS onderdelen komt de hele klas aan z’n trekken. De Mega CLICS Rollerbox 34 in 1 zorgt voor uren educatieve pret voor generaties van leerlingen. Want CLICS is educatief en verantwoord, maar ook fun, hygiënisch, veilig en oersterk. Daarom is CLICS het uitverkoren speelgoed voor wie op zoek is naar aantrekkelijk educatief speelgoed voor zowel opvoeders als kinderen.