Gepost op

Een kerstboom maken met Clics? Zo gefikst!

Kerstmis wordt dit jaar nog gezelliger! Laat je kinderen hun eigen Clics-kerstboom maken en sta versteld van hun vindingrijkheid en creativiteit. Of laat hen een echte kerstboom versieren met hun zelfgemaakte Clics-kerstversieringen. Klinkt leuk, niet? Deze voorbeelden zorgen alvast voor inspiratie!

Het creatiefste kerstfeest

Kerstmis is de gezelligste periode van het jaar. Dankzij Clics wordt het ook de creatiefste! Want met Clics bouwen je kinderen alles wat ze kunnen bedenken. Naast het perfecte kerstcadeau vinden, is de kerstboom zelf (waaronder de pakjes komen te liggen) ook natuurlijk belangrijk! Hoe dat dan wel moet?

Een eigen kerstboom maken met Clics

Voor een kerstboom heb je vanzelfsprekend heel wat groene blokjes nodig – al kun je je kerstboom ook allerlei felle kleurtjes geven. Eigenlijk is het niet zo moeilijk, want een kerstboom, dat zijn gewoon een heleboel driehoeken die je bovenop elkaar bouwt. Makkelijk toch? Voor een nog leuker effect kun je onze speciale glitterblokjes gebruiken. Die geven licht in het donker!

Lukt het niet zo goed? Kijk dan even naar de voorbeelden die je hier vindt.

Kerstversiering maken met Clics

Je kunt ook leuke versieringen maken voor in een echte kerstboom! Wat dacht je van een ster of kerstballen? Laat je fantasie de vrije loop en maak er een spetterend kerstfeest en een creatieve kerstvakantie van met Clics!

Koop vandaag nog je Clics en bouw de mooiste kerstboom!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *