Retourneren

Het recht om te annuleren

U heeft het recht om dit contract binnen 14 dagen en zonder opgaaf van redenen te annuleren.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de goederen fysiek in ontvangst neemt.

Zorg ervoor dat de artikelen die teruggebracht worden ongeopend zijn en zich in de originele verpakking bevinden. Ongewenste goederen dienen onbeschadigd te zijn met de eventuele verzegeling niet verbroken.

Effect van de annulering

Als u dit contract annuleert, ontvangt u alle betalingen die wij van u ontvangen hebben van ons terug, inclusief leveringskosten (met uitzonderingen van extra kosten als gevolg van uw keuze voor een wijze van levering die duurder is dan de goedkoopste standaard levering die wij aanbieden).

Wij kunnen een aftrek van de vergoeding maken wegens een vermindering in waarde van de goederen die veroorzaakt is door onnodige hantering door u.

Wij zullen de terugbetaling maken zonder onnodige vertraging en niet later dan:

(a) 14 dagen na de dag waarop wij de geleverde goederen van u ontvangen, of

(b) (als het sneller is) 14 dagen na de dag waarop u bewijs levert dat u de goederen teruggezonden heeft, of

(c) Als er geen goederen zijn geleverd, 14 dagen na de dag waarop wij geïnformeerd zijn over uw beslissing om het contract te annuleren.

Wij zullen deze terugbetaling verrichten met gebruikmaking van hetzelfde betaalmiddel als door u voor de oorspronkelijke transactie werd gebruikt, tenzij u uitdrukkelijk met een ander betaalmiddel heeft ingestemd. U zult in geen geval extra kosten hoeven maken als gevolg van de terugbetaling. De kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Wat moet ik doen als ik een verkeerd product heb ontvangen?

Wij stellen hoge eisen aan het verpakken van de bestellingen maar soms worden er fouten gemaakt. Wij verontschuldigen ons als dit het geval is. Wij zullen ons best doen om het probleem zo snel mogelijk en met zo min mogelijk ongemak op te lossen.

Wij zullen elk geval apart bekijken wanneer het het retourzenden van producten betreft. In sommige gevallen hebben we misschien meer informatie (zoals foto?s) nodig om te besluiten wat de beste oplossing is. Ons doel is altijd om zo snel mogelijk de beste oplossing te bereiken.

Wat moet ik doen als mijn artikel beschadigd is?

Wij doen ons best om schade te voorkomen tijdens het verzenden maar het is mogelijk dat er problemen optreden. Wij bieden onze verontschuldigingen aan als u een beschadigd artikel heeft ontvangen.

Wij willen u vragen de levering niet te weigeren, maar deze aan te nemen en direct contact met ons op te nemen. Door het pakket niet aan te namen kan er namelijk een vertraging optreden bij de retourzending van het pakket.

Hoe kan ik een retourzending regelen?

Verpak het artikel alstublieft op een veilige manier en zorg ervoor dat het retourformulier mee verpakt is.

Zorg ervoor dat u bewijs van verzending ontvangt wanneer u het artikel retour stuurt. Dit is gratis en zonder dit bewijs kunnen wij, in het onwaarschijnlijke geval dat het artikel verloren raakt tijdens de verzending, geen terugbetaling verwerken of een vervangend artikel toesturen.

Als u om een vervangend artikel heeft gevraagd en dit product niet meer verkrijgbaar is zullen wij het bedrag terugbetalen en op de rekening die gebruikt werd voor de oorspronkelijke aankoop terugstorten.

Elk artikel dat u heeft geaccepteerd en vervolgens terugstuurt is voor uw verantwoordelijkheid totdat het ons magazijn bereikt. Wij raden aan gebruik te maken van een leverancier die het bedrag van de goederen verzekert.

Hoe wordt mijn retourverzending verwerkt?

Wij betalen graag de verzendkosten terug als de retourzending nodig is vanwege onze fout Bijvoorbeeld;

– Als wij het verkeerde artikel hebben opgestuurd.

– Als het artikel beschadigd of gebrekkig is.

Wij zullen de verzendkosten van artikelen waarover u van gedachte bent veranderd of die u niet langer nodig heeft niet vergoeden. Deze kosten zijn voor u, en wij raden aan gebruik te maken van een leverancier die het bedrag van de goederen verzekert.

Wij zullen de verzendkosten niet vergoeden voor artikelen die zijn teruggestuurd wegens een vermeend gebrek of fout en wij dit niet kunnen ontdekken in het testproces. De kosten van het terugsturen van het artikel naar u zijn afhankelijk van het artikel en zullen worden meegedeeld nadat het testproces voltooid is.

Klachten

Als u niet tevreden bent met de manier waarop wij een retourzending, het ruilen of repareren van een artikel hebben behandeld, dan horen wij dit graag. Wij willen dit graag voor u oplossen, en vragen u contact op te nemen met onze klantenservice vertegenwoordigers: webshop@clicstoys.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *