Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Clicformers: het vernieuwde Clics!

december 26, 2016

Clicformers: het nieuwe bouwspeelgoed uit de Clics stal!

Waarom hebben we Clicformers ontwikkeld?

 

Het is een vraag die ons wel vaker wordt gesteld, tijd dus voor een eenduidig antwoord! En dat antwoord is eenvoudig: omdat Clics Toys sterk gelooft in innovatie. Want uit een ijzersterk product als Clics, kan een mooi nieuw verhaal groeien: Clicformers. Clicformers is ontstaan uit onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen van Clics. Clics Toys voert voortdurend onderzoek uit naar hoe we ons educatief speelgoed nog kunnen verbeteren. Maar we hebben ook naar onze klanten geluisterd. En vooral naar de échte experts: de duizenden kinderen die dagelijks met Clics spelen. En neem het maar van ons aan, die weten waar ze over spreken. Hun wensenlijstje gecombineerd met ons wetenschappelijk onderzoek vormt de basis voor Clicformers. Om Clics te laten groeien, moesten we het als het ware heruitvinden. Want dat is eigenlijk wat we gerealiseerd hebben: met Clicformers hebben we de tweede generatie Clics gecreëerd. Educatief speelgoed van de nieuwe generatie dat nog steviger en veelzijdiger is dan Clics.

Met Clicformers kan je meer!

Klikken

Vernieuwen is goed, vernieuwend is beter. En Clicformers is vernieuwend! Want het heeft een uniek bouwsysteem waardoor je constructies nu ook zijdelings in elkaar kan klikken. En dat creëert veel meer mogelijkheden om te bouwen. Tenslotte willen we dat Clicformers het verlengstuk wordt van je fantasie. Dat je er echt alles mee kan bouwen wat je maar verzint. En dat het er dan ook fantastisch uitziet.

Stapelen

Clicformers zijn stapelbaar. Door te kiezen voor een andere grondstof, namelijk hoogwaardig ABS, heb je niet alleen tot de helft minder kracht nodig om de bouwblokjes in elkaar te klikken, je kan ze nu ook op elkaar vastklikken. Dat is dubbel, of driedubbel of zelfs eindeloos meer speelplezier en bouwmogelijkheden.

Vouwen

Een schitterende nieuwigheid als je het ons vraagt! Want uiteraard kon je Clics ook vouwen, maar wat Clicformers zo bijzonder maakt is het feit dat er tandjes in het verbindingsstuk verwerkt zitten die je toelaten om de bouwblokjes in 11 verschillende hoekstanden vast te zetten. Fantastische resultaten met precisiewerk verzekerd!

Ineen haken

Door de Clicformers bouwblokjes ineen te haken, kan je een quasi eindeloze combinatie van creaties en vormen maken. Maak gebruik van de verschillende mogelijkheden om Clicformers met elkaar te verbinden en haak verschillende creaties ineen om weer nieuwe vormen te creëren. De mogelijkheden voor het bouwen van unieke 3D-creaties zijn enorm!

 

Let op: Clics en Clicformers zijn niet compatibel

Clics en Clicformers lijken op elkaar, maar de bouwblokjes kunnen niet door elkaar gebruikt worden. Clicformers zijn groter, waardoor je meer geometrische vormen kan maken en creatiever kan bouwen. Betekent dat dan dat je niet met Clics én Clicformers kan spelen? Toch niet. Je kan de bouwblokjes alleen niet onderling combineren om er 1 enkele creatie mee te bouwen. Maar als je van Clics houdt, dan kunnen we je garanderen dat je meteen verkocht bent als je Clicformers probeert. En zelfs al kan je ze niet samen gebruiken om er 1 bouwwerk mee te maken, niets houd je tegen om vanaf nu je Clics universum aan te vullen met Clicformers. Want die racewagen van Clics waar je zo dol op bent is perfect in staat om de achtervolging in te zetten op de mini-car die je net met je nieuwe Clicformers hebt gebouwd. Want als er iets is waar Clics én Clicformers wel compatibel voor zijn is het voor uren speelplezier!

Maak de leukste creaties met jouw Clicformers

Ga hier naar de Clicformers bouwplannen!

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)