Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Origineel en
innovatief speelgoed

Bij Clics Toys zijn we dol op speelgoed én op kinderen. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat we passioneel met ons vak bezig zijn. Dat we dat bovendien ook goed doen, wordt bevestigd door de talloze awards die we al wonnen, al is dat zeker niet onze voornaamste focus.

Het team van Clics Toys wordt gedreven door een oprecht geloof in de waarde en het belang van educatief speelgoed, wij engageren ons volop voor het spelplezier en de ontwikkeling van jouw kind! Daarom blijven we steeds investeren in onze eigen ontwikkeling, zo blijven we de meest innovatieve speelgoedproducent!’

Op en top Belgisch!

Clics Toys is fier op zijn Belgische roots. Een deel van ons speelgoed wordt hier geproduceerd, maar miljoenen kinderen overal ter wereld spelen met onze bouwstenen!

Door de jaren heen hebben we steeds nieuwe producten aan ons assortiment toegevoegd. Denk maar aan Magformers, Stick-o of Blockaroo. Zo houden we onszelf fris, en kinderen gelukkig!

Uniek speelgoed

De passie waarmee we elke dag opnieuw de deuren van onze speelgoedfabriek openen, vertaalt zich in speelgoed dat uniek is in zijn soort. Een eigenzinnige mix van creativiteit, duurzaamheid en grenzeloze fun! De moeilijkste critici zijn kinderen zelf, en laat hen nu net onze grootste fans zijn!

Wij streven naar 100% gerecycleerd speelgoed

Clics producten streven naar de meest energiezuinige productie. Onze producten worden niet enkel lokaal in België geproduceerd, bovendien gebruiken we gerecycleerd plastic. Onze bouwstenen bestaan uit 50% gerecycleerd plastic, onze verpakking (plastic emmertjes, rollerboxen, …) bestaan al uit 100% herwerkte materialen!

We zoeken volop naar manieren om onze volledige catalogus met gerecycleerd plastic te produceren, zonder daarbij in te boeten op kwaliteit, flexibiliteit en spelplezier!