Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Clixo

Bouwspeelgoed met
een moderne twist

Clixo valt het best te omchrijven als een leuke combinatie van origami en magnetisch bouwspeelgoed. De flexibele vormpjes klikken makkelijk in elkaar en draaien in alle richtingen, ideaal voor de creatieve kindergeest. Clixo biedt grensloze speelmogelijkheden voor alle kinderen vanaf 4 jaar!
Aviva Z.
5/5

“Clixo kwam in een heel eenvoudig pakket en beide kinderen gingen er meteen mee aan de slag en vonden het geweldig om ermee te bouwen. Het is goed voor creativiteit en fijne motoriek.”

Amber S.
5/5

“Mijn zesjarige is dol op dit nieuwe speeltje! Ik hou ervan hoe compact het is. Clixo heeft video’s op YouTube zodat kinderen allerlei dingen kunnen volgen en maken. Zodra hij een idee krijgt van het potentieel, weet ik dat hij zijn eigen creaties zal maken.”

Clixo is eenvoudig te reinigen
in de vaatwasmachine!

Past in je tas

Ga zorgeloos op reis met Clixo! De onderdelen zijn eenvoudig op te ruimen: je stapelt ze gewoon op elkaar. Zo ben je in geen tijd klaar voor een uitstap richting een speelkameraad, het park of op vakantie! Clixo neemt weinig plaats in. Steek het in een koffer of boekentas en je bent ready to go! Het speelgoed is niet enkel leuk voor kinderen, ook volwassen kunnen delen in de pret. Als kers op de taart is Clixo ook nog eens wasbaar: veeg de speeltjes gewoon af met water of stop ze in de vaatwaser na het spelen voor een grondige reiniging.

Duurzaam speelgoed voor een betere toekomst

De Clixo-onderdelen zijn gemaakt van kwalitatief, recycleerbaar en synthetisch papier. Dankzij de sterke magneten klikken alle stukken makkelijk in elkaar. Alle onderdelen voldoen aan de strengste internationale veiligheidsnormen. Zo zijn kinderen meteen vertrokken voor urenlang onbezorgd spelplezier!
De verpakking is gemaakt van gerecycleerd karton, perfect op maat van de inhoud. Bij ons vind je geen halfgevulde verpakkingen! Want alle beetjes helpen om onze CO2-uitstoot te verkleinen. Kleine doosjes voor GROOTSE bouwwerken!

Benieuwd wat je allemaal kan
bouwen met Clixo?

Montessori speelgoed, que?

Montessori is een verzamelnaam en kwaliteitsstempel voor speelgoed dat bijdraagt aan de ontwikkeling en ontplooiing van kinderen. Clixo verdient dit label omdat het creativiteit, ruimtelijk inzicht en fijne motoriek stimuleert. Kijken, voelen en proberen. Zo benutten kinderen volop hun creatieve vaardigheden én spreken ze meerdere zintuigen aan. Spelen met Clixo betekent veilig ontdekken, aangepast aan het ontwikkelingsniveau van elk kind.

Duizenden mogelijkheid met slechts enkele vormpjes. Daar wordt zelfs de hond gelukkig van!

Ontdek de producten van Clixo

1. Itsy_YP

Clixo

Clixo Itsy – 18 stuks (roze/geel)

Nieuws

“Clics is het favoriete speelgoed van mijn kids”
Met Clics hangt het speelgoed ook in de kerstboom!
Weg met de tv en de iPad! Clics bouwspeelgoed bezorgt je kind uren plezier!
Zelf een levensechte schildpad bouwen met Clics
Organiseer een origineel verjaardagsfeestje met Magformers
Voel jezelf een echte prinses dankzij de glitterende Clics-kroon en prinsessenarmband!