Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Spaghetteez

Flexibele bouwstaafjes

Zijn jouw kinderen dol op knutselen en bouwen? Tover dan onze Spahgetteez op hun bord, een gegarandeerd succes! Spaghetteez zijn zachte, flexibele staafjes die makkelijk in elkaar klikken en waarmee je tal van fantasierijke creaties maakt. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen met Spaghetteez hun creativiteit de vrije loop laten gaan.

Nicka L.
5/5

“Uren speelplezier, het laat de kinderen hun fantasie werken. Ze maken echt vanalles: dieren, auto’s, huisjes, armbandjes, …”

Valerie K.
5/5

“Kende dit totaal niet, maar kids speler er super graag mee. Is een beetje knutselen en bouwen samen. Ze kunnen de plannetjes volgen of zelf dingen beginnen maken, super leuk.”

Klik, draai en
creëer!

Met de pastavormige staafjes van Spaghetteez knutsel je de meest uiteenlopende figuren: huisjes, olifanten, bloemen, … Hoe groter je fantasie, hoe meer plezier! Spaghetteez zijn in er verschillende kleuren en afmetingen, zodat je kind zich op de meest creatieve manier kan uitdrukken. Toch een beetje extra inspiratie nodig? In het instructieboekje vind je knotsgekke creaties met duidelijke stap-voor-stap instructies!

Benieuwd wat je allemaal kan
bouwen met Spaghetteez?

Spaghetteez?
Da’s leerrijk en plezant!

Kinderen beleven niet alleen een hoop plezier aan Spaghetteez, door te spelen steken ze bovendien het een en ander op. Motorische vaardigheden worden ontwikkeld en ruimtelijk inzicht en creatief denken wordt gestimuleerd. Daarom ontving Spaghetteez het STEM-label, dat enkel wordt uitgereikt aan educatief verantwoord speelgoed.

Ontdek de Spaghetteez producten

Spaghetteez 70 stuks

Spaghetteez

Spaghetteez 70stuks set
5/5

Nieuws

Clicstoys lanceert nieuw magnetisch speelgoed: Tileblox
Clics in de kleuterklas: bouw een les rond de bouwblokjes
Huiswerk maken: nóg leuker met je zelfgemaakte Clics pennenhouder!
Magformers groeit mee met je kind
Clics Toys lanceert Stick-O: aantrekkelijk magnetisch kinderspeelgoed vanaf 1,5 jaar
Profiteer nu van de Maxi Clics actie bij Het Nieuwsblad!