Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Spaghetteez

Flexibele bouwstaafjes

Zijn jouw kinderen dol op knutselen en bouwen? Tover dan onze Spahgetteez op hun bord, een gegarandeerd succes! Spaghetteez zijn zachte, flexibele staafjes die makkelijk in elkaar klikken en waarmee je tal van fantasierijke creaties maakt. Kinderen vanaf 5 jaar kunnen met Spaghetteez hun creativiteit de vrije loop laten gaan.

Nicka L.
5/5

“Uren speelplezier, het laat de kinderen hun fantasie werken. Ze maken echt vanalles: dieren, auto’s, huisjes, armbandjes, …”

Valerie K.
5/5

“Kende dit totaal niet, maar kids speler er super graag mee. Is een beetje knutselen en bouwen samen. Ze kunnen de plannetjes volgen of zelf dingen beginnen maken, super leuk.”

Klik, draai en
creëer!

Met de pastavormige staafjes van Spaghetteez knutsel je de meest uiteenlopende figuren: huisjes, olifanten, bloemen, … Hoe groter je fantasie, hoe meer plezier! Spaghetteez zijn in er verschillende kleuren en afmetingen, zodat je kind zich op de meest creatieve manier kan uitdrukken. Toch een beetje extra inspiratie nodig? In het instructieboekje vind je knotsgekke creaties met duidelijke stap-voor-stap instructies!

Benieuwd wat je allemaal kan
bouwen met Spaghetteez?

Spaghetteez?
Da’s leerrijk en plezant!

Kinderen beleven niet alleen een hoop plezier aan Spaghetteez, door te spelen steken ze bovendien het een en ander op. Motorische vaardigheden worden ontwikkeld en ruimtelijk inzicht en creatief denken wordt gestimuleerd. Daarom ontving Spaghetteez het STEM-label, dat enkel wordt uitgereikt aan educatief verantwoord speelgoed.

Ontdek de Spaghetteez producten

Velociraptor

Spaghetteez

Velociraptor

Nieuws

Altijd al racepiloot willen zijn? Bouw zelf je Clics Formule 1-auto!
Wat is Magformers?
Bouw je eigen Glitter Clics sportwagen met open dak
Sinterklaas op bezoek bij Clics!
Voel jezelf een echte prinses dankzij de glitterende Clics-kroon en prinsessenarmband!
Zelf een blinkende speelgoed zeehond maken met Glitter Clics