Stick-O

STICK-O: Magnetisch speelgoed dat tot de verbeelding spreekt

Het Stick-O concept is zo veelzijdig dat er altijd een verpakking is die je kind aanspreekt. Wat dacht je van een kookset, een bouwwerfset of een heus visspel? Met die laatste bouwt je kind de vrolijkste onderwaterfiguren om ze daarna – net als op de kermis – op te vissen. Dat is bouwplezier én spelplezier, alleen of in groep.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wat is Stick-O?

Stick-O is de perfecte aanvulling op het bestaande educatief speelgoed van Clics Toys. Waarom? Omdat het ontwikkeld is als kinderspeelgoed voor kinderen vanaf 1,5 jaar. Goed nieuws dus, want vanaf nu ontdekken ook jongere kinderen de kracht van magnetisch speelgoed. Stick-O is leerrijk, kleurrijk, veilig én fun! Kortom dé ideale keuze als je op zoek bent naar educatief speelgoed voor kinderen vanaf 18 maanden.

 Intelligent speelgoed voor kinderen vanaf 1,5 jaar

Stick-O is intelligent speelgoed. Intelligent omdat het slim ineen steekt én omdat je kind er ook écht slimmer van wordt. Wat is er zo slim aan het magnetisch speelgoed van Stick-O? Eerst en vooral is Stick-O veilig. Het is ontworpen voor jonge kinderen vanaf 18 maanden. Bovendien hebben bijna alle onderdelen roterende magneten die volledig in het omhulsel verwerkt zitten. Deze roterende magneten zorgen ervoor dat dit onderdeel altijd op een andere stuk past, hoe je kind de elementen ook draait of keert. Meer speelplezier dus en goed om weten is dat de magnetische Stick-O onderdelen compatibel zijn met gelijkaardig magnetisch speelgoed.