Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Stick-O

Magnetisch speelgoed dat tot
de verbeelding spreekt

Het concept van Stick-O is zo veelzijdig dat er altijd wel een set is die jouw kind aanspreekt. Droomt jouw peuter al van een toekomst als chef-kok? Het kan met onze keukenset! Of eerder bouwvakker? Check de bouwwerfset! Zelfs voor visliefhebbers hebben we een spel bedacht. Bouw de vrolijkste onderwaterfiguren om ze daarna – net als de kermis – op te vissen. Onversneden bouw- en spelplezier, alleen of in groep.

Majukke G.
5/5

“Ontzettend leuk speelgoed. Het is voor mijn kleindochter van onderhalf jaar en ze is er gek op.”

Bart K.
5/5

“Erg leuk en de peuters hebber er veel speelplezier mee.”

De magie van magneten

Dit fascinerende kinderspeelgoed werkt letterlijk en figuurlijk als een magneet op jouw kids. Met 33 verschillende Stick-0 elementen bouwt je kind de leukste figuren en constructies. Stick-O is veel meer dan magnetisch bouwspeelgoed, het prikkelt de verbeelding en nodigt uit tot rollenspel. Zo traint je kind niet enkel de oog-handcoördinatie en het ruimtelijk denken, maar ook sociale vaardigheden.

Eindeloos veel variaties
met Stick-O

Intelligent speelgoed voor
kinderen vanaf 1,5 jaar

Stick-O is slim speelgoed. Slim omdat het snugger is ontworpen én omdat je kind er ook ook écht slimmer van wordt. Maar wat is er dan precies zo snugger aan dit magnetisch speelgoed? Eerst en vooral is Stick-O veilig om mee te spelen. Het is ontworpen voor kleintjes vanaf 18 maanden.

Bijna alle onderdelen hebben roterende magneten die volledig in het omhulsel verwerkt zitten. Deze draaiende magneten zorgen ervoor dat elk onderdeel altijd op een ander stukje past, hoe je de elementen ook draait of keert. Alle onderdelen zijn bovendien compatibel met gelijkaardig magnetisch speelgoed. Meer opties voor nog meer fun!

Ontdek onze sets van Stick-O

3D_901001_STICK-O_BASIC 10 SET_F

Stick-O

Stick-O Basic set – 10 stuks
5/5

Nieuws

Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clics Toys lanceert Stick-O: aantrekkelijk magnetisch kinderspeelgoed vanaf 1,5 jaar
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clics Toys lanceert Stick-O: aantrekkelijk magnetisch kinderspeelgoed vanaf 1,5 jaar
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1