Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Blockaroo

Zachte magnetische
bouwblokken voor kleine handjes

De zachte magnetische blokken van Blockaroo maken het voor peuters mogelijk om te bouwen en creëren zoals nooit tevoren! De grote, zachte schuimvormen zijn ideaal voor de allerkleinsten. Ze zijn ontwikkeld door leerkrachten en uitvoerig getest op veiligheid. Blockaroo is conform de meest strenge internationale veiligheidsvoorschriften, zodat jouw kind zorgeloos kan spelen!

Sandra A.
5/5

“Echt een aanrader! Zowel mijn zoontje van 1 jaar als mijn dochter van 4 speler er super graag mee.”

Nick B.
5/5

“Het zijn grote, zachte blokken die met magneten op elkaar klikken, echt goed gevonden. Dit had ik nog nooit gezien, spijtig dat ik ze niet vroeger ontdekt heb.”

Speelgoed dat
meegroeit met je kind

Blockaroo laat jouw kind kennismaken met vormen, kleuren en eenvoudige bouwmechanismen. De blokken stimuleren creativiteit en ruimtelijk inzicht. Hoe meer je speelt, hoe uitgebreider de mogelijkheden worden!

Te gek wat je allemaal
kan bouwen!

Winnaar van verschillende speelgoed awards

Wat Blockaroo écht speciaal maakt, is het innovatieve magnetische systeem waarmee de blokken magisch aan elkaar kunnen worden verbonden. De blokken stoten elkaar nooit af, waardoor er eindeloze speelmogelijkheden ontstaan. Eens aan elkaar geklikt, kunnen de blokken nog steeds 360 graden draaien. Meer opties voor nog meer speelplezier! Geen wonder dat Blockaroo al verschillende keren in de prijzen is gevallen.

Ideaal badspeelgoed

Blockaroo kan tegen een stootje, ook tegen water! Ideaal speelgoed dus om veilig mee in bad te nemen. De blokken drijven en je kan ze zelfs aan de badkuip plakken dankzij de metalen voering van je bad. Maak van elke wasbeurt een leerrijke en plezierige ervaring, waar ouders en kinderen naar uitkijken!

Blockaroo is gemakkelijk schoon te maken. Wanneer de blokken vuil zijn, zet je ze gewoon in het bovenste rek van de vaatwasser. Na één wasbeurt zijn ze zo goed als nieuw!

Ontdek de
Blockaroo producten

Blockaroo small robot

Blockaroo

Blockaroo Robot box – 10 stuks
5/5

Nieuws

Reizen met kinderen, waarop moet ik letten?
Mama Bianca getuigt: “Meteen aan de slag met de Rollerbox Nitro”
Met je grootste vriendje op vakantie
Clicstoys lanceert nieuw magnetisch speelgoed: Tileblox
Bouw je eigen Glitter Clics sportwagen met open dak
Zelf een levensechte schildpad bouwen met Clics