Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Magimals

Wibbly Wobbly Friends

Een Olifant! Een Kip! Een Octopus! Of wat dacht je van een OlifaKipTopus?! Je kan het zo gek niet bedenken of je maakt ze met Magimals! Deze vrolijke diertjes spreken helemaal tot de verbeelding van jouw peuter of kleuter. Mix & Match ze of laat je verbeelding los!

Charlotte S.
5/5

“Met deze diertjes ging onze dochter van bijna 2 jaar helemaal uit de bol! Het hoofdje van de Kip zat op het lichaam van de Aap en had poten van een Olifant. Ze moest er heel hard om lachen! Wanneer komen er nog dieren in de winkels? ;-)“

Femke H.
5/5

“Mijn kids van 1 & 2 spelen hier heel graag mee in bad. Ze verzinnen dan samen nieuwe dieren en leven zich helemaal uit. Ook bijten ze er af en toe op, maar snel onder de kraan en proper! Best tevreden van dit product!

Magimals

Magimals lijken op het eerste zicht gewone diertjes. Maar van zodra je fantasie de bovenhand neemt verschijnen er heel andere dieren in jouw dierenrijk! Met dit Mix&Match-assortiment gaat jouw peuter of kleuter zich zeker niet vervelen! Deze magnetische diertjes laten zich helemaal omtoveren!

Zacht en Knijpbaar

Magimals zijn zacht van textuur en jouw peuter of kleuter mag er naar hartenlust in knijpen, op bijten, enz. De Magimals passen perfect in een kinderhand en zijn bijtbestendig!

Magnetisch

Magimals bestaan uit 3 delen. Het hoofdje, het lichaam en de voeten. Elk deel heeft een ingebouwde magneet om zo makkelijk op elkaar gezet te kunnen worden. De magneten zijn uitvoerig getest EN veilig!

Wiebelspeelgoed

In elke set van Magimals heb je 2 dieren. Haal de voetjes van de dieren en laat ze samen wiebelen in het rond!

Geweldig Badspeeltje

Magimals mogen samen met jouw kleintje mee in bad op avontuur! De Magimals hebben geen kleine gaatjes, dus heb je geen risico op bacteriën en muffe geurtjes! Je kan ze ook makkelijk reinigen onder lauw water.

Inspiratie nodig?

Waarom Magimals?

Magimals staat garant voor uren speelplezier. Want kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop geven door de diertjes met elkaar te mixen!

Er zijn reeds 3 sets verkrijgbaar; Farm, Sealife & Safari. En psssttt…we zijn reeds volop in ontwikkeling om nog meer leuke diertjes en zelfs accessoires uit brengen! Jouw dierenrijk zal zich binnenkort nog kunnen uitbreiden! 😉

Ontdek de producten van Magimals

Nieuws

Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Reizen met kinderen, waarop moet ik letten?
Buiten spelen met Clicformers op Buitenspeeldag!