Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Magformers

Educatief magnetisch
speelgoed

Magnetische bouwstenen voor girls en boys, dat zijn Magformers. Met dit leerrijk bouwspeelgoed knutselen kinderen de meest waanzinnige 3D-structuren! Met Magformers staat er geen rem op je fantasie, net zoals ook de fun grenzeloos is. Kinderen oogsten gegarandeerd bewonderende blikken met de verbazingwekkende bouwwerken die ze hebben bedacht!

Sandra A.
5/5

“Het beste wat ik ooit heb toegevoegd aan de speelkamer van mijn kinderen, iedereen speelt er graag mee. Ik heb een frame gemaakt van pallethout, het metaal zo toegevoegd dat magneten er gewoon afglijden in het compartiment eronder.”

Nick B.
5/5

“Het was een kerstcadeau voor mijn kleindochter en zo vond het geweldig. Ze vond het zo leuk dat ze ermee begon te spelen. De Magformers zijn gemaakt. Geweldig cadeau.”

Magneten van topkwaliteit

In vergelijking met gelijkaardig, minderwaardig magnetisch speelgoed, gebruikt Magformers alleen magneten van topkwaliteit! Onze neodyniummagneten – een moeilijk woord voor beste-van-de-wereld-magneten – zorgen er met hun sterke aantrekkingskracht voor dat de Magformers-onderdelen stevig in elkaar klikken.

Ontdek de vele mogelijkheden
van Magformers!

Ontwikkeling van
creativiteit en hersenen

De bouwelementen van Magformers zijn educatief constructiespeelgoed voor jongens en meisjes die je toelaten je eigen, magnetische 3D-structuren te bouwen. Het concept is simpel: eindeloos veel mogelijkheden voor grenzeloze creativiteit en spelplezier!

Laat je kinderen kennismaken met verschillende geometrische vormen, stimuleer hun 3D-denkvermogen en ontwikkel spelenderwijs de fijne motoriek. De ideale combo van fun en educatie!

Ontdek de producten van Magformers

3D_701003_BASIC 14 SET_F

Magformers

Basic set – 14 stuks

Nieuws

Nieuw speelgoed van Magformers : Sky Track Adventure!
Reizen met kinderen, waarop moet ik letten?
Organiseer een origineel verjaardagsfeestje met Magformers
Nieuw speelgoed van Magformers : Sky Track Adventure!
Reizen met kinderen, waarop moet ik letten?
Nieuw speelgoed van Magformers : Sky Track Adventure!