Magformers

MAGFORMERS: educatief constructiespeelgoed

Magformers is educatief constructie speelgoed voor meisjes en jongens dat je toelaat om je eigen, magnetische 3D-structuren te bouwen. Het uitgangspunt is dat er geen grenzen staan op jouw creativiteit en natuurlijk ook niet op de hoeveelheid fun die je hebt tijdens het spelen. Ook grenzeloos zijn vaak de bewonderende blikken van wie je creaties mag aanschouwen. Want dat je écht wel indrukwekkende structuren creëert met Magformers, dat staat vast. Daarom is Magformers het ultieme educatief speelgoed. Omdat het de favoriet is van ouders én kinderen. Dat Magformers ook nog eens met je meegroeit, is mooi meegenomen. Want je kan met Magformers spelen vanaf 3 jaar tot je beslist dat je te oud bent om te spelen. En als je het ons vraagt, ben je dat nooit!

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Hoe werkt MAGFORMERS?

Een magneet heeft een positieve en negatieve pool. De tegenovergestelde polen van de magneet trekken elkaar aan, terwijl dezelfde polen van de magneet elkaar afstoten. De neodymium-magneten die ingebouwd zijn in alle randoppervlakken van Magformers zorgen ervoor dat Magformers in alle richtingen kunnen draaien en dat wanneer twee Magformers samen gebracht worden ze, ongeacht hun positie, met elkaar verbonden kunnen worden. Daarom is Magformers niet alleen ontworpen om ermee te stapelen, zoals normale bouwblokken, het is ontworpen om je de fantastische verbindingskrachten te laten zien, onafhankelijk van hun richting.

Start je MAGFORMERS
collectie met een basis set
vanaf €13,50

Je zal verbaasd zijn hoeveel constructies en combinaties je kan verzinnen met deze kleurrijke, magnetische vierkanten van Magformers. Deze verpakking is uitstekend geschikt als eerste kennismaking met Magformers of als aanvulling op je bestaande Magformers collectie. Wist je dat je met deze vierkante Magformers ook driehoeken kan maken? Dat is wat we bij Magformers 3D denken noemen!

Ontwikkeling van creativiteit en hersenen

Magformers is het beste 3D-speelgoed voor de ontwikkeling van de creativiteit en hersenen van kinderen. Kinderen kunnen vlakke 2D-vormen omzetten in meer dan honderd geometrische 3D-structuren en terwijl ze spelen herkennen ze op natuurlijke wijze de principes van magneten doordat ze de magnetische kracht zelf ervaren. Magformers is het supersterke magnetische speelgoed dat kinderen naar de wereld van onbegrensde fantasie en creativiteit brengt.

6 manieren om MAGFORMERS te gebruiken

Heel eenvoudig op 6 verschillende manieren te gebruiken: vouwen, omhoog trekken, rollen, omvormen, muren bouwen en combineren. Door deze verschillende manieren met elkaar te combineren kun je elke vorm maken die je maar wilt.

Speelgoed Awards