Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Clicformers

Let’s Click & Play

Robots! Vliegtuigen! Pinguins! Eenhoorns! Je kan het zo gek niet bedenken of je maakt het met Clicformers. Deze vrolijke bouwblokjes spreken helemaal tot de verbeelding van jouw peuter of kleuter. Van eenvoudige tot meer doordachte constructies: alles is mogelijk naargelang de leeftijd van je kind.

Bonne T.
5/5

“Met deze box kan je alles maken wat je wilt. Bij andere sets ben je toch meer beperkt in mogelijkheden. Voordeel van deze doos is dat er genoeg blokken zijn voor meerdere bowers! Mijn zoon van 4 blijft er maar mee spelen, en ik doe zelf lekker mee 😉 “

Lieke K.
5/5

“Mijn kids van 4 & 5 spelen hier heel graag mee. Ze verzinnen zelf bouwwerken, maar de oudste werkt ook met het boekje. Het plastic blijkt wel minder stevig dan verwacht, maar momenteel is er nog niets gesneuveld!”

Clicformers vs Clics

Clicformers lijken op het eerste zicht sterk op Clics. Er zijn inderdaad gelijkenissen: kinderen vinden ze beiden ontzettend leuk om mee te spelen en bovendien wordt hun ontwikkeling gestimuleerd. Toch kan je Clicformers en Clics niet door elkaar gebruiken. We leggen even de verschillen uit!

Meer vormen en
accessoires

Clicformers bestaan naast vierkante blokjes ook uit tal van andere vormen. Zo zijn er ook gebogen en driehoekvormige plaatjes en een waaier aan extra accessoires. Meer opties voor nog meer creativiteit!

Meer manieren
om te
bouwen

Clicformers kan je niet enkel in elkaar klikken, je kan zo ook haken, stapelen en zelfs vouwen! Benut de creativiteit van je kind op nog meer manieren!

Meer decoratieve
elementen

In elke set van Clicformers vind je ook deco-plaatjes, die je kan opfleuren met kleurrijke stickers. Personaliseer je bouwwerken op je eigen manier!

Makkelijker klikken

Clicformers zijn gemaakt uit ABS, een hoogwaardige kunststof. Ze zijn steviger en klikken hierdoor nóg makkelijker in en uit elkaar!

Inspiratie nodig voor
je volgende bouwwerk?

Waarom Clicformers?

Clicformers staat garant voor uren speelpret. Bovendien bouwen kinderen – letterlijk – aan hun cognitieve ontwikkeling en hun fijne motoriek.

De blokjes van Clicformers spelen op organische wijze in op de verschillende ontwikkelingsfasen. Het is speelgoed dat je kind stimuleert én met hen meegroeit.

Ontdek de producten van Clicformers

Nieuws

Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Reizen met kinderen, waarop moet ik letten?
Buiten spelen met Clicformers op Buitenspeeldag!
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Reizen met kinderen, waarop moet ik letten?
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!