Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

5 tips voor het perfecte lijstje voor je kerstcadeau

november 12, 2016

Geef toe, de eindejaarsperiode is ronduit fantastisch. De pakjes volgen elkaar in sneltreinvaart op, eerst komt de Sint, daarna de Kerstman, en met Oudjaar krijg je ongetwijfeld nog een pakje. Druk, druk, druk dus, want je blijft bezig met lijstjes maken. Maar wat is er leuker dan een lijstje maken met je favoriet educatief speelgoed? Juist, pakjes krijgen! Lees daarom snel de 5 tips van Magformers om het perfecte lijstje voor je kerstcadeau te maken.

  1. Wees creatief: De Kerstman krijgt bergen lijstjes. Zorg dat dat van jou eruit springt door er iets bijzonders van te maken. Misschien hangt de Kerstman het dan wel aan de muur en vergeet hij zo zeker niet wat jouw favoriete speelgoed is.
  2. Blijf realistisch: Je kan beter vooraf zelf een selectie maken welk kerstcadeau je het allerliefste wil krijgen. De Kerstman heeft het erg druk, dus hoe langer je lijstje, hoe minder makkelijk het is voor de Kerstman om het helemaal te lezen. Vraag dus niet te veel, dat vindt de Kerstman namelijk niet zo fijn.
  3. Maak een slimme keuze: Als je dan toch zorgt voor een kort maar krachtig (en creatief) lijstje, pak het dan slim aan. Kies iets dat ook de Kerstman een keigoed idee zal vinden. Educatief speelgoed bijvoorbeeld.
  4. Maak het de Kerstman makkelijk: We hebben het al gezegd; de Kerstman heeft het erg druk. Maak het hem makkelijk en zeg hem dat je ook blij bent als hij voor jou speelgoed online koopt. Dat is lekker snel. Stuur hem meteen naar je favoriet magnetisch speelgoed van Magformers. Daarvan weet de Kerstman intussen dat het perfect bij je past, want je hebt met je mooie lijstje laten zien dat je creatief bent én het is educatief speelgoed goed voor uren speelplezier.
  5. Denk ook aan de Kerstman zijn portemonnee: Er zijn veel kinderen met lijstjes en dus moet de Kerstman erg veel pakjes kopen. Met de Magformers aanbieding kan de Kerstman je favoriete speelgoed online kopen voor een prikje. Zo heb jij die verpakking magnetisch speelgoed waar je al zo lang naar uitkijkt én houdt de Kerstman nog centjes over voor de andere kinderen.

Heb je zelf nog een tip voor op een kerstcadeau lijstje? Laat het ons zeker weten! Maar eerst snel kiezen welke Magformers verpakking bovenaan jouw lijstje voor de Kerstman komt!

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)