Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Anouk: “Clics is het beste wapen tegen verveling”

augustus 6, 2014

Anouk Boone, mama van Lizzy (6) en Ryan (4), ontdekte Clics een paar weken geleden. “Wat een ontdekking!”, zegt ze enthousiast. “De doos werd bij aankomst gretig opengetrokken en is sindsdien niet meer verdwenen. Mijn kinderen hebben zich nog geen moment verveeld sinds Clics bij ons thuis zijn intrede deed.”

“Ze spelen eindelijk samen!”

Anouk is medisch secretaresse in een kinderrevalidatiecentrum en moeder van twee schatten van kinderen. Ryan is net 4 jaar geworden, Lizzy is 6.

“Het leuke aan Clics is dat mijn kinderen er samen mee spelen. Dat is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt, want bij ander speelgoed durft het weleens fout te lopen tussen die twee. Dan wordt er meer ruzie gemaakt dan wat anders. Maar met Clics is alles van bij het begin heel vlot gegaan.”

“Van halsketting tot racewagen”

Lizzy en Ryan hebben al de gekste dingen gemaakt. “Echte kunstwerkjes zijn het. Zo kwam Lizzy laatst met een lange ketting aan gedraafd. ‘Voor jou gemaakt’, riep ze enthousiast. Ryan is helemaal wild van vliegtuigen en stoere raceauto’s. Ik moest hem in het begin wel helpen om alle blokjes juist in elkaar te klikken, want het bouwplan was op dat vlak niet altijd even duidelijk.”

> Hulp nodig bij het bouwen? Op onze bouwplannensectie kan je terecht voor meer info!

“De Rollerbox: een mooie vondst”

Anouk is een grote fan van onze Rollerbox. “Die is schitterend! Alle blokjes worden ’s avonds mooi opgeruimd om dan ’s ochtends weer te verschijnen. Bovendien kunnen de wielen van de doos worden gebruikt voor Clics auto’s of vrachtwagens en dergelijke. Een mooie vondst!”

Het is duidelijk dat de Clics ten huize Anouk erg populair zijn. “Ze moeten wel tegen een stootje kunnen. En dat kunnen ze gelukkig!”, lacht Anouk. “Ryan is niet altijd even voorzichtig met speelgoed, maar Clics-blokjes heeft hij nog niet stuk gekregen. Een succes!”

Bron: testmama.nl

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)