Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Binnen spelen met Clics: dat is kinderspel!

november 7, 2014

Regen, koude, wind: ze zijn onlosmakelijk verbonden met de herfst en de winter. Voor kinderen is het geen leuke periode, omdat ze hele dagen moeten binnen blijven. Gedaan met ravotten, in de tuin spelen en bezoekjes aan de buitenspeeltuin. Als jonge ouder moet je je kinderen bezig zien te houden wanneer het buiten guur weer is. Clics zijn ideaal om je kids urenlang spelplezier te bezorgen, binnen spelen wordt een makkie!

In de ban van onze bouwblokjes

Kinderen die binnen spelen, raken snel verveeld. De zoveelste puzzel of het zoveelste kleurboek: ze verdwijnen al snel in de lade of onder een berg speelgoed. Het is zaak om je kinderen zinvol bezig te houden en speelgoed te kopen dat hen écht kan boeien. Met onze Clics-bouwblokjes kan je allerlei leuke en tot de verbeelding sprekende constructies bouwen. Je kinderen raken in de ban van hun werk en binnen de kortste keren krijgen ze de smaak te pakken!

Binnen spelen wordt écht genieten

De mogelijkheden van Clics zijn ongezien. Het concept is even eenvoudig als geniaal. Door de juiste blokjes in elkaar te klikken, tover je dino’s, raceauto’s, dieren, ridders en glitterfiguren tevoorschijn. Door verschillende kleuren te gebruiken, is het des te leuker om met onze bouwblokjes aan de slag te gaan. Je kinderen kunnen er de creatiefste figuren mee maken waardoor binnenspelen allesbehalve een opgave wordt. Integendeel, voor ze het goed en wel beseffen is het alweer bedtijd!

Clics in een mum van tijd online bestellen

Clics staat niet alleen garant voor op-en-top amusement. Het is ook educatief speelgoed dat de fijne motoriek van je kinderen stimuleert en hun cognitieve vaardigheden aanscherpt.

Wil je je kinderen – ook tijdens de herfst en de winter – op een leuke en zinvolle manier bezighouden? Ontdek dan het uitgebreide aanbod in onze webshop, kies je favoriete bouwblokjes en bestel online!

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)