Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Bouw de Clics brandweerauto en blus elke brand

april 7, 2016

Rook? Vuur? Snel de brandweer bellen is dan de boodschap. En die zijn dankzij hun schitterende brandweerauto snel ter plaatse. Een brandweerauto die jij met de hulp van de Clics bouwplannen moeiteloos bouwt, net

Rook? Vuur? Snel de brandweer bellen is dan de boodschap. En die zijn dankzij hun schitterende brandweerauto snel ter plaatse. Een brandweerauto die jij met de hulp van de Clics bouwplannen moeiteloos bouwt, net als al het andere brandweerauto speelgoed van Clics overigens. Klaar om een held te worden?
Wat heb je nodig om een held te worden?
De Clics brandweerauto bouw je met 107 Clics en een handvol accessoires. Die heeft Clics makkelijk voor je verzameld in de Hero Squad Brandweer emmer 8 in 1. Daarmee bouw je niet alleen de prachtige brandweerauto die we hier samen gaan bouwen, maar ook nog veel ander brandweerauto speelgoed of andere auto speelgoed. Nadat je de nodige Clics en accessoires hebt verzameld, beginnen we met de assemblage van een aantal stoere accessoires van je brandweerauto. We maken eerst de zwaailichten en de bull bar. Daarna is het tijd voor het serieuze werk en starten we met het chassis van je Clics brandweer speelgoedauto. Bouw ‘een zwarte doos’ zoals aangegeven in stappen 10 tot 12 van het Clics bouwplan. Opgepast! Details zijn belangrijk, dus sluit je vooraan af met een transparant blokje.

Na de wielen, de rode opbouw
Heb je de wielen gemonteerd? Dan kan je nu Clics na Clics de rode opbouw van je brandweer speelgoedauto afwerken. Volg hiervoor netjes het bouwplan. Let erop dat het midden van je Clics brandweerauto een witte streep meekrijgt, net als 2 zwarte Clics aan de achterkant. In stap 23 krijgt de bestuurderscabine van je brandweerauto een transparante Clics als voorruit en een zwart dak. Daarna bouw je verder met de rode Clics waarbij enkel het dak van je brandweerauto nog een wit accent krijgt.

Geen echte brandweerauto zonder ladder
Om snel en goed branden te blussen moet je brandweerauto perfect zijn uitgerust. Daarom voorzien we ook een echte brandweerladder bovenop je brandweerauto. Afwerken doe je met je stoere accessoires die je als allereerste had gebouwd. Nu de zwaailichten op hun plaats staan ben je samen met je Clics brandweerauto klaar om uit te rukken.

Ontdek de Hero Squad Brandweer emmer 8 in 1 in onze webshop. Je bouwt er maar liefst 8 modellen brandweerauto speelgoed of ander auto speelgoed mee op basis van de meegeleverde bouwplannen of je eigen fantasie. De coole stickers maken het echt helemaal af!

CD004 Fire drum & kid

 

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)