Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Bouw je eigen wandelende robot

juli 31, 2016

Wat staat er dit jaar op je lijstje voor Sinterklaas? Ongetwijfeld erg veel cool speelgoed! Misschien zelfs een robot? Wist je trouwens dat Sinterklaas ook op zoek gaat naar speelgoed online? Ssst, hou het stil …, maar we denken zelfs dat we de Sint al zijn tegengekomen op onze Magformers shop. Niet zo vreemd eigenlijk, want het is algemeen bekend dat Sinterklaas een groot voorstander is van fun educatief speelgoed.

De coolste robot wandelt echt!

Uiteraard! Dat is toch wel het minste wat je van je nieuwe robot mag verwachten, niet? Dat die écht wandelt? Met de Magformers aanbieding voor Sinterklaas bouw je die wandelende robot bovendien zelf, met magnetisch speelgoed. Het resultaat is echt spec-ta-cu-lair! Want je nieuwe robot ziet er futuristisch en cool uit én helemaal zoals jij dat wil. Met de Magformers Walking Robot set maak je veel verschillende robots in een mum van tijd. Zo heb je altijd een robot die past in jouw verhaal. Wat dacht je van een space robot? Of een slechterik, of juist een held? En je hebt zelfs de keuze tussen een jongen of een meisje. Bekijk snel de video om te ontdekken hoe makkelijk je die verschillende wandelende robots maakt met het magnetisch speelgoed van Magformers.

Haal de toekomst in huis!

Sinterklaas die speelgoed online koopt, dat was nog niet zo heel lang geleden ook de toekomst. Nu is het de gewoonste zaak van de wereld, net zoals kinderen die zelf hun wandelende robot bouwen met Magformers. Wil je graag weten hoe je je ouders zo ver krijgt dat ze je helpen om de wandelende robot van Magformers bovenaan je Sinterklaas lijstje te zetten? Het geheime codewoord is ‘educatief speelgoed’. Magformers stimuleert de ontwikkeling van de hersenen. Een beter argument om die felbegeerde robot in huis te halen is er echt niet. Met de wandelende robot haal je de toekomst in huis én bouw je aan je eigen toekomst door je wiskundig denken op een leuke manier verder te ontwikkelen.

Meteen bestellen dan maar? Dan kan ook! Dan heb je je pakje snel en zonder moeite in huis. Enne… als je erin slaagt om je robot stiekem klusjes te laten opknappen, laat het ons weten!?

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)