Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Voel jezelf een echte prinses dankzij de glitterende Clics-kroon en prinsessenarmband!

augustus 19, 2014

Af en toe wil je je graag voor héél eventjes een echte prinses voelen. Daar hoort natuurlijk een mooie kroon bij, het liefst van al in mooie kleurtjes. Dankzij de glitters fonkelt de kroon alsof het een echte is! Omdat een prinses natuurlijk ook mooie juwelen heeft, vertellen we je ook hoe je een bijpassende armband kan maken. Al wat je nodig hebt, is een doos met glitter Clics voor meisjes

Wat heb je nodig?

Een kroon en een armband maken is helemaal niet moeilijk. Voor de kroon heb je 16 glitterende Clics nodig. Om die te maken zoals op de tekening kies je drie blauwe Clics, drie groene Clics, negen gele Clics en één roze. Natuurlijk kan je ook andere kleuren gebruiken! Voor de armband heb je zes Clics nodig en het speciale Clics-accessoire dat de edelsteen op je armband zal vormen.

Hoe begin je eraan?

Voordat je kan pronken met je glitterende prinsessenkroon met bijpassende armband, moet je even aan de slag met Clics-blokjes.

1.     De glitterkroon

De kroon maak je in twee stappen. Laten we beginnen met het mooiste stuk: het voorste deel van de kroon. Dit maak je zo kleurrijk als je zelf wil. Eerst maak je twee rijtjes van drie Clics, die je in de lengte aan elkaar vastmaakt, zoals je kan zien in stap één van het bouwplan. Nu nog één blokje in het midden erbovenop, en het eerste stuk is klaar!

Vervolgens maak je een lange ketting van de negen overige Clics. Deze maak je vast aan het andere stuk zoals op de tekening. Zo, je glitterende prinsessenkroon kan je alvast op je hoofd zetten!

2.     De prinsessenarmband

De armband is zo gemaakt. Maak van zes Clics een ketting en vorm deze tot een armband door de eerste en de laatste Clics aan elkaar vast te maken. Nu nog het speciale edelsteenaccessoire vastmaken en je zal stralen als een echte prinses!

 < Naar alle bouwplannen

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)