Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Bouw je eigen Clics zwembad met ligstoelen!

augustus 20, 2014

Is het buiten meer dan 30 graden en kun je wel wat verkoeling gebruiken? Bouw dan je eigen Clics Glitter-zwembad mét ligstoelen. Neem een frisse duik of ga languit genieten van de zon! Het Clics Gitter-zwembad is heel eenvoudig om te maken en daarom ook ideaal voor wie nog niet zoveel ervaring heeft met de blokjes. Nodig je vriendinnen uit en bouw een leuk Clics zwemfeestje!

Is het buiten puffen en zweten geblazen? Het is het ideale moment om je binnen terug te trekken in de wereld van Clics. (Uiteraard kun je ook buiten spelen met Clics!) Met de Glitter Clics bouw je je eigen zwembad, compleet met duikplank én ligstoelen. Dat wordt genieten straks!

Clics zwembad bouwen: wat heb je nodig?

Om het Clics Glitter zwembad te bouwen heb je 124 Clics nodig, 4 staafjes en 4 roze wielen. Leg je badpak alvast klaar!

Hoe begin je eraan?

We beginnen met het zwembad. Neem 54 blauwe Clics en maak er een mooie rechthoek mee. Daarrond klik je één rij groene Clics (stap 1). Zo, je zwembad is al klaar! Ziet het water er niet heerlijk verfrissend uit?

De duikplank

Natuurlijk ontbreekt er nog wel een en ander om er écht een leuk zwemfeestje van te maken. Wat dacht je van een duikplank? Die is heel eenvoudig te bouwen. Maak een kubus van drie roze Clics en bevestig die aan de rand van het zwembad (stap 2). Een schuingeplaatste Clic zorgt voor extra stevigheid (stap 3). Voor de plank gebruik je twee wieltjes en twee Clics (stap 3-4).

De strandstoelen

Zwemmen kun je nu al volop, maar wat als je even wilt uitblazen met een lekker drankje bij de hand? Juist ja, onze ligstoelen ontbreken nog! Geen nood, dat is zo ‘ge-Clicst’ …

Elke stoel bestaat uit 8 Clics (de kleur mag je zelf kiezen!) die je volgens het patroon in stap 5 vastklikt. Vergeet ook de startblokken aan de rand van het zwembad niet (stap 6)! Nu alleen nog de parasols maken (stappen 7-10) en je bent klaar voor Clics waterpret.

Plonsen maar!

< Terug naar alle bouwplannen

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)