Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

“Clics is het favoriete speelgoed van mijn kids”

juli 22, 2014

Loes heeft een zoontje van vier en een dochter van twee die allebei in de ban zijn van Clics. Ze zijn vooral gek op de Junior Clics. Die zijn, in tegenstelling tot de andere Clics, speciaal gemaakt voor kindjes vanaf 3 jaar. “Bij ons thuis is iedereen fan van Clics!”, vertelt ze. ”Mijn zoontje van vier heeft nu een klein jaar Clics. Er is nog geen dag voorbijgegaan dat hij er niet mee heeft gespeeld. Hij heeft het dan ook officieel uitgeroepen tot zijn lievelingsspeelgoed!”

Clics biedt oneindig veel mogelijkheden

“Het leuke van Clics is dat de mogelijkheden oneindig zijn! Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het maken. Met behulp van de bouwblokjes en accessoires (wielen, assen, gebogen bouwblokjes en ga zo maar door) kun je auto’s, vliegtuigen, huizen en dieren maken. En doordat de blokjes in elkaar ‘scharnieren’ zonder los te gaan, kun je er zelfs tassen, jurkjes en ridderharnassen mee maken. Mijn zoontje combineert Clics ook met zijn andere speelgoed. Laatst had hij voor z’n winkeltje een winkelmandje nodig en dat heeft hij gewoon even van Clics gebouwd.”

“De bouwblokjes zijn super stevig en dus niet kapot te krijgen. Kinderen kunnen zelf hun eigen creaties bedenken met Clics of inspiratie opdoen met bijhorende bouwplannen waarin stap voor stap wordt afgebeeld hoe je bijvoorbeeld een auto of dier bouwt. Ik merk dat Clics heel goed is voor het ruimtelijk inzicht van mijn kind. Ik sta soms versteld van wat hij heeft gecreëerd. Echt zo leuk om te zien!”

Drum Junior Clics: te gek speelgoed

“Clics in elkaar klikken is in het begin best wel lastig voor een kind. Het duurt even vooraleer kinderen het onder de knie krijgen. Mijn dochter van twee was al geruime tijd gefrustreerd omdat ze er maar niet in slaagde om twee blokjes in elkaar te klikken. Met de Drum Junior Clics was dit probleem meteen opgelost.

Helemaal blij was ze met haar eigen Clics! De Junior Clics bouwblokjes hebben precies dezelfde vorm als gewone Clics maar gaan makkelijker in en uit elkaar en zijn iets flexibeler. Mijn kleine meid ging meteen aan de slag en klikte het ene na het andere blokje in elkaar. Eerst bouwde ze alleen maar tweedimensionaal, maar al vrij snel kon ze kubussen bouwen. Inmiddels is ze er zo handig mee dat ze ook uit de voeten kan met de Clics van haar grote broer van vier.”

> De Junior Clics-collectie bekijken!

Tip

De Clics-bouwblokjes zijn verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden, bijvoorbeeld 200, 600 of 800 stuks. Loes: “Mocht je Clics willen kopen voor je kind en je twijfelt over de hoeveelheid, dan raad ik je aan om voor een grote box of emmer te kiezen. Ik heb zelf een rollerbox met 600 Clics en minder zou ik er niet nemen. Als je kind eenmaal de smaak te pakken heeft, bouwt hij de ene creatie na de andere en wil hij niet elke keer iets afbreken om iets nieuws te kunnen bouwen.”

Bron: http://www.testmama.nl/review/clics/

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)