Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Ontdek de Clics Junior bouwplannen voor de allerkleinsten

november 25, 2014

Clics is er voor iedereen! Ook voor de allerkleinste bouwertjes… Voor kinderen vanaf 4 jaar zijn er de Junior Clics met bijhorende bouwplannen. Daarmee maken ze de leukste bouwwerkjes eenvoudig en snel. Of wat dacht je van een mooie prinsessenkroon, een stoere giraf, een leuke zeilboot, een vlinder, een trein of een groot huis? Ga vlug aan de slag!

15 pagina’s vol creatieve bouwplannen

De Junior Clics zijn speciaal op maat gemaakt voor de kleinste handjes. De blokjes klikken gemakkelijk in elkaar en de bouwplannen zijn overzichtelijk en duidelijk. Heb je toch nog problemen met sommige constructies? Dan zijn wij er om je uit de nood te helpen! Hier volgt een selectie uit onze 15 pagina’s tellende Clics Junior bouwplancollectie.

De Clics-zeilboot (p. 5)

Voor de zeilboot heb je 28 Junior Clics nodig: 7 blauwe, 15 groene, 5 gele en 1 rood. Als je wilt, kun je je boot ook versieren met leuke stickers! Het stokje dient om de vlag aan op te hangen. Die komt uiteraard helemaal bovenaan de mast.

Het Clics-huis (p. 7)

Wil je later graag in een mooi en groot huis wonen? Of wil je zelf metser worden? Dan begin je nu al best te oefenen. Met de Junior Clics bouw je in een handomdraai je eigen huis, compleet met ramen. Je hebt 33 blokjes nodig: voor het dak gebruik je 11 rode Clics, de gevel bestaat uit 15 blauwe blokjes en de tuin maak je met 7 groene blokjes. Voor de ramen kun je een sticker gebruiken. Natuurlijk mag je ook anderen kleuren kiezen voor jouw huis. Je kiest zelf hoe je woning eruitziet!

De onderdelen die je nodig hebt voor het Clics-huis en de Clics-zeilboot vind je in de stevige Junior Clics 10-in-1 emmer!

De vlinder (p. 6)

Hou je van vlinders? Bouw dan dit kleurrijke exemplaar met Clics. Voor de vlinder heb je 17 Junior Clics nodig: 10 groene, 5 gele en 2 rode. Deze vind je in de Junior Clics 25-in-1 drum. Voor de vleugels gebruik je de groene exemplaren, het lijfje is geel.

Is de kids hun bouwhonger nog niet gestild? Geen probleem, we hebben nog veel meer bouwplannen voor je!

Ga terug naar de Clics bouwplannen.

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)