Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Clics op elk Sinterklaas-verlanglijstje: enkele toppers

november 14, 2014

Sinterklaas en Zwarte Piet zijn aangekomen in ons land en staan weer te popelen om duizenden brave kinderen gelukkig te maken. Maar weten je kinderen al wat ze aan de goedheilige man en zijn knecht gaan vragen? Deze Clics-toppers mogen alvast niet ontbreken op elk Sinterklaas-verlanglijstje.

Wat staat er op jouw Sinterklaas-verlanglijstje?

Clics is bouwspeelgoed waar je kinderen dagen, weken, zelfs maanden plezier aan beleven. Ze bouwen wat ze willen of volgen nauwgezet het bouwplan dat in elke doos Clics bouwstenen zit. De keuze is enorm!

Maxi Clics

Onze nieuwe Maxi Clics al ontdekt? Met deze supergrote bouwstenen maak je nog grotere constructies voor nog meer plezier. Ideaal voor je Sinterklaas-verlanglijstje! En wist je dat er op dit moment een grote Maxi Clics actie lopende is? Klik hier voor meer info!

Hero Squad

Met de Mega Clics Hero Squad Rollerbox stopt het plezier nooit! Een brandweerwagen, politiecombi of een stoere racewagen, de helden in deze box vervelen nooit! Bovendien kun je de wielen van de doos gebruiken voor je constructies.

Dino Squad

Houdt je zoon van dinosaurussen? Dan mag een Doos Dinos Squad 6 in 1 niet ontbreken op zijn Sinterklaas-verlanglijstje. Daarmee bouwt hij in een handomdraai zijn favoriete kolossen. Hij beleeft er vast uren spelplezier aan!

Glitter Clics

Voor je dochter hebben we Glitter Clics in petto. Dat is plezier verzekerd met glitterende Clicsblokjes. Daarmee maakt ze de mooiste creaties, speciaal voor meisjes. Deze Mega Rollerbox Glitter Clics met 15 bouwkaarten bevat alles wat ze nodig heeft. Bouw een leuke glitter handtas, een glitter auto of een stoeltje voor haar favoriete pop.

Junior Clics voor de kleinsten

Voor de allerkleinsten hebben we Junior Clics. Deze Emmer 10 in 1 mag niet ontbreken op het Sinterklaas-verlanglijstje van je driejarige zoon of dochter. De steentjes klikken nog gemakkelijker in elkaar en de bouwplannen zijn op maat van kleine kinderhandjes gemaakt. Een echte aanrader!

Je ziet het: Clics is voor iedereen. Profiteer nu van onze eindejaarsactie: 10% korting op het volledige gamma in de webshop + gratis verzending vanaf 40 euro!

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)