Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Clics Toys lanceert Stick-O: aantrekkelijk magnetisch kinderspeelgoed vanaf 1,5 jaar

oktober 8, 2019

Het is al lang geen geheim meer, bij Clics Toys hebben we een passie voor speelgoed. Niet zo maar speelgoed, maar educatief speelgoed met een plus. Een plus? Jawel! Want het STEM-speelgoed van Clics Toys is gewoon ontzettend fun.

Het is al lang geen geheim meer, bij Clics Toys hebben we een passie voor speelgoed. Niet zo maar speelgoed, maar educatief speelgoed met een plus. Een plus? Jawel! Want het STEM-speelgoed van Clics Toys is gewoon ontzettend fun. Dat betekent dat we spelenderwijs leren écht vorm te geven. En vanaf september 2019 doen we dat ook met Stick-O: bangelijk leuk magnetisch speelgoed voor kinderen van 1,5 jaar.

Wat is Stick-O?

Stick-O is de perfecte aanvulling op het bestaande educatief speelgoed van Clics Toys. Waarom? Omdat het ontwikkeld is als kinderspeelgoed voor kinderen vanaf 1,5 jaar. Goed nieuws dus, want vanaf nu ontdekken ook jongere kinderen de kracht van magnetisch speelgoed. Stick-O is leerrijk, kleurrijk, veilig én fun! Kortom dé ideale keuze als je op zoek bent naar educatief speelgoed voor kinderen vanaf 18 maanden.

De magie van magneten

Met Stick-O beleven jonge kinderen van 1,5 jaar de magie van magneten. Dit fascinerende kinderspeelgoed werkt letterlijk én figuurlijk als een magneet op kinderen. Met de 33 verschillende Stick-O elementen bouwt je kind de leukste figuren en voorwerpen. Want Stick-O is veel meer dan magnetisch bouwspeelgoed, het prikkelt de verbeelding en nodigt uit tot rollenspel. Je kind traint dus niet alleen de oog-handcoördinatie en het ruimtelijk denken, maar ook sociale vaardigheden.

Magnetisch speelgoed dat tot de verbeelding spreekt

Het Stick-O concept is zo veelzijdig dat er altijd een verpakking is die je kind aanspreekt. Wat dacht je van een kookset, een bouwwerfset of een heus visspel? Met die laatste bouwt je kind de vrolijkste onderwaterfiguren om ze daarna – net als op de kermis – op te vissen. Dat is bouwplezier én spelplezier, alleen of in groep.

Intelligent speelgoed voor kinderen vanaf 1,5 jaar

Stick-O is intelligent speelgoed. Intelligent omdat het slim ineen steekt én omdat je kind er ook écht slimmer van wordt. Wat is er zo slim aan het magnetisch speelgoed van Stick-O? Eerst en vooral is Stick-O veilig. Het is ontworpen voor jonge kinderen vanaf 18 maanden. Bovendien hebben een groot aantal onderdelen roterende magneten die volledig in het omhulsel verwerkt zitten. Deze roterende magneten zorgen ervoor dat dit onderdeel altijd op een andere stuk past, hoe je kind de elementen ook draait of keer. Meer speelplezier dus en bovendien geven we de garantie dat de magnetische Stick-O onderdelen compatibel zijn met gelijkaardig magnetisch speelgoed.

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)