Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

“Dankzij Clics leert Esmé zich beter te concentreren”

september 10, 2014

“Al vanaf dag één was Clics een succes thuis. De blokjes klikken heel eenvoudig in elkaar en het resultaat is altijd verbluffend!” Aan het woord is Angela, de mama van Esmé (6), die Clics enkele weken geleden ontdekte en meteen een grote Rollerbox bestelde…

“Flink concentreren van begin tot eind!”

Esmé had op school horen vertellen over leuke blokjes die je gemakkelijk in elkaar klikt en waarmee je de leukste constructies bouwt. Ze wilde het dan ook heel graag zelf eens uitproberen. “Toen ik haar vertelde dat ik een grote doos had besteld via de online Clics shop, was ze dus door het dolle heen. Haar oogjes schitterden toen het pakketje werd geleverd.”

Het uitpakken alleen al was een feest voor de kleine Esmé. “Bovendien had ze het klikken ook heel snel in de vingers. Ze kan er zo fijn haar ongebreidelde fantasie in kwijt. Uren ligt ze soms te bouwen zonder dat ik ook maar één aanwijzing hoef te geven. Ze kan zich echt flink concentreren om het bouwplan van begin tot eind foutloos te voltooien. Mooi om te zien!”

“Prachtig tasje mét slot”

Ook het resultaat van Esmés noeste arbeid mag best gezien worden, vindt Angela. “De stickers die in de box zaten, maken het geheel echt af. Zo heeft Esmé haar eigen tasje gebouwd, inclusief een slotje om het open te maken!”

“Doos als skateboard”

“Vooral de wielen onder de box vind ik erg geslaagd”, zegt Angela. “Zo krijgt de auto die ze gebouwd heeft meteen een stoere uitstraling. En de doos? Die wordt hier bij ons thuis wel eens als skateboard gebruikt! (lacht) Ook handig trouwens dat je kinderen alles netjes kunnen opbergen als ze klaar zijn met bouwen.”

Angela weet het dan ook zeker: “Esmé zal nog lang met Clics spelen! Daar zijn ze trouwens ook voor gemaakt, want het plastic is lekker flexibel en stevig zodat het niet gauw stuk gaat. Het is zeker zijn prijs waard en het ideale verjaardagscadeau.”

> Hulp nodig bij het bouwen? Op onze bouwplannensectie kan je terecht voor meer info!

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)