Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Een dino knutselen: actie en fun gegarandeerd!

juni 25, 2014

Hou jij ook zo van dieren en ben je gek op dinosaurussen? Dan is de Clics Dino Squad helemaal jouw ding! Bouw de meest indrukwekkende prehistorische dieren, van de grote Tyrannosaurus Rex tot de sterke Bronchosaurus!

Dino’s leefden meer dan 50 miljoen jaar geleden, maar dankzij Clics worden ze weer springlevend. Je kunt ze allemaal nabouwen, precies zoals jij het wilt. Maar let op, want deze gevaarlijke kolossen zijn geen doetjes. Gelukkig is de Dino Squad van niets of niemand bang!

In de ban van dieren

Kinderen zijn vanaf de geboorte in de ban van dieren. Boekjes, tekenfilms, knuffels, … Ze zijn werkelijk overal! Wedden dat het eerste woordje van je kleinste ‘woef’ of ‘miauw’ is! En het eerste bezoek aan een kinderboerderij is gegarandeerd een voltreffer. Exotische dieren spreken nog meer tot de verbeelding bij de allerkleinsten. Giraffen, olifanten, leeuwen, … Hoe vreemder, hoe beter! Dinosaurussen gaan nog een stapje verder: ze zijn groot, stoer, mysterieus en zien er speciaal uit.

Dino’s creëren een bijzondere leefwereld

Dino’s zijn het ideale speelgoed voor kinderen. Ze zijn er uren zoet mee en kunnen hun fantasie de vrije loop laten. Maar wat nog beter is, is zelf een dino knutselen. Het is het perfecte tijdverdrijf dat je kind alleen of samen met anderen kan doen. Dino’s knutselen is niet alleen heel leuk, maar ook nog eens goed voor de ontwikkeling van je kind. Zowel de fijne motoriek als de sociale vaardigheden worden erdoor gestimuleerd.

Een dino knutselen met Clics

Een dino knutselen is perfect mogelijk met Clics. Dankzij het bouwplan ziet je kind hoe de dino’s tot leven worden gewekt. Meer nog, je kan een echte Dino Squad samenstellen. Het resultaat is verbluffend. De dino’s zijn namelijk ontsnapt en moeten weer gevangen worden. Eerst maak je de dino’s en daarna een boot of een jeep om ze te pakken te krijgen. Ideaal dus om je kind spelenderwijs met een buitengewoon universum te laten kennismaken!

> Ik wil meer weten over het Clics Dino Squad-assortiment!

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)