Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Een speelgoed kroon van Clics voor prinsessen met lef!

oktober 4, 2016

Denk je aan een speelgoed auto bouwen of een trein als je denkt aan bouwspeelgoed? Meisjes zien dat misschien wel even anders. Hoewel ook meisjes ongetwijfeld graag een speelgoed caravan of auto bouwen, mag het af en toe ook wat frivoler. Of met wat meer bling bling! Een beetje glitter queen wil toch graag een unieke speelgoed kroon? Wel, vanaf nu bouw je die gewoon zelf, met Clics!glitter-2

 

Glitter Clics, want Clics weet wat meiden willen!
De wereld kan best wat extra glitter en glamour gebruiken. Daarom vonden we bij Clics dat het tijd was voor een nieuwe verpakking Glitter Clics. Een verpakking waarmee meisjes gaan bouwen in stijl. Deze emmer biedt je alles wat je van Clics mag verwachten. Educatief, fun én duurzaam bouwspeelgoed. Meisjes zullen de schitterende kleuren en het glitter-effect absoluut fantastisch vinden. Stel je voor… 133 glitter Clics en 42 accessoires. Daar bouw je echt heel wat mee. Ja, ook die onverwoestbare speelgoed kroon waarmee je je prinsessenstatus de finishing touch geeft.

Eindeloos veel mogelijkheden, nog meer glitter
Met de nieuwe Glitter Clics emmer bouw je de mooiste creaties. Ga je graag voor een paar nieuwe fashion accessoires zoals een armband of een handtas? Of ben je toch meer te vinden voor het ‘zwaardere’ werk en lijkt de hovercraft je wel iets? Wat je ook bouwt, elke creatie schittert even prachtig. Dat is het mooie aan Glitter Clics. Je bouwt er stevige en duurzame ontwerpen mee in échte meisjeskleuren. Daarom wordt deze bouwemmer de onbetwiste favoriet van kleine prinsessen, modeontwerpsters én ingenieurs in spé die allemaal weten dat meisjes net zo creatief met blokken spelen als jongens. En dat die blokken dan meteen de juiste look hebben, is mooi meegenomen.

Hou van van glitter en een uitdaging? Maak dan een schitterende creatie met de nieuwste Glitter Clics emmer 8 in 1. Wie weet kom je in de Hall of Fame van Clics terecht of win je een mooie prijs.
Tijd om te schitteren!

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)