Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Een zomer vol Clics naast het strand van Koksijde

juli 21, 2016

Een strandvakantie aan de Belgische kust waar je ook kan bouwen met blokken? Dat is ‘Clics Koksijde’ in c.c. CasinoKoksijde. Een zomerevenement waar zowel kinderen als ouders blij van worden. Want Clics Koksijde is meer dan eindeloos speelplezier en bouwen met blokken. Het is een niet te missen belevenis tijdens je verblijf aan de Belgische kust.

Bekende bouwwerken bouwen met blokken
Neen, die hoef je gelukkig niet zelf te bouwen. Daar hebben wij al voor gezorgd in het expo gedeelte van dit zomerevenement. Je vindt er de Clics versies van bijvoorbeeld het Abdijmuseum Ter Duinen, het gemeentehuis of de Zuid-Abdijmolen. Of je daar veel Clics voor nodig hebt? Euhm…, ja, best wel. Meer dan 100.000, dus dat zijn er heel wat. Maar het resultaat mag er dan ook zijn. Een buitengewone tentoonstelling, zeg maar, waarvan de hele familie geniet. Heb je liever wat meer actie? Of vind je 100.000 Clics blokjes nog niet genoeg?

Speelzones die tot de verbeelding spreken
Dan zal je dol zijn op de vele speelzones. In verschillende themahoeken kan je met 150.000 Clics blokjes in 22 kleuren je fantasie de vrije loop laten en de knapste Clics creaties bouwen. Alles kan, want er is een Clics Build & Play hoek, een Zoo en Dinos thema, maar ook Racing, Heros en zelfs Glitter en Fashion. Met een Clics bouwplan bouw je in een mum van tijd een prachtcreatie, maar misschien ben je zelf een briljante ontwerper en verras je ons met je eigen design?

Ook fun voor wie niet wil bouwen met blokken
Clics Koksijde is een zomerevenement voor de hele familie. Dat betekent dat ook wie niet wil bouwen met blokken een dag vol speelplezier beleeft. Wat denk je van een hinkelspel uit Clics blokjes? Of daag je liever je vriendjes uit tijdens een reuzenversie van ‘Mens erger je niet’ of ‘Twister’? En ja, ook die reuzenspellen zijn helemaal met Clics blokjes gebouwd. We noemen het niet voor niets een wereld vol Clics!

Vind je het na zoveel Clics plezier moeilijk om afscheid te nemen van de Clics blokjes? Geen probleem!  Want aan de uitgang krijg je gratis je eigen zakje Clics blokjes mee naar huis. Zo kan je blijven bouwen met blokken. Heb je een ambitieuzer Clics bouwplan? Dan vind je in de Clics shop je favoriete Clics boxen terug aan vlijmscherpe prijzen.

Begint het al te kriebelen? Dan zien we je graag tijdens Clics Koksijde. Je vindt alle praktische info rond dit zomerevenement op deze website. Tot dan, voor een zomer vol Clics!

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)