Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Geboorte te vieren? Ontdek ons creatief doopsuiker

november 26, 2014

De geboorte van een zoon of dochter vier je natuurlijk met doopsuiker! Vanaf nu kan het zelfs met creatief doopsuiker van Clics, te vinden bij ondermeer Fien & Sien,Dreambaby en Ildes Presents! De suikerbonen zitten veilig opgeborgen in een doosje gemaakt van Clics-blokjes. Zijn de lekkernijen op, dan begint het plezier pas écht… Kinderen amuseren zich uren met ons bouwspeelgoed!

Creatief doopsuiker, een traditie die ook Clics omarmt

Doopsuiker is een fijne traditie die wij bij Clics zeker weten te appreciëren. De verpakkingen worden almaar origineler, de bedenkers ervan steeds inventiever. Toch is er ook een nadeel verbonden aan zo veel creativiteit: eens de suikerbonen verorberd zijn, belandt de verpakking meestal rechtstreeks in de vuilnisbak. En dat is zonde!

Maak de leukste bouwwerken met Clics

Met creatief doopsuiker van Clics zijn kinderhandjes uren zoet, ook lang nadat de suikerbonen naar binnen zijn gespeeld. Want onze doosjes zijn niet gemaakt van karton of plastic waar enkel de vuilbak wat aan heeft, maar van echte Clics-blokjes! Je kunt er dus de leukste dingen mee maken…

Vier je pasgeborene in stijl!

Hou je van Smarties? Of gaat je voorkeur naar de traditionele suikerboon (met chocolade- of amandelvulling)? Vul de Clics-doosjes met je favoriete suikergoed! En natuurlijk mag de naam van je pasgeborene niet ontbreken! Daarvoor kun je gebruikmaken van een leuke sticker.

Creatief doopsuiker, verkrijgbaar in verschillende kleuren

De creatieve doopsuikerdoosjes zijn verkrijgbaar in geel, groen, grijs, blauw, roze en wit (glow-in-the-dark). De zachtere tinten zijn speciaal ontworpen voor het doopsuiker. Eén doosje bestaat uit 6 bouwblokjes en 1 stokje om het doosje te openen.

Veilige Blokjes ‘made in Belgium’

De Clics doopsuikerdoosjes beantwoorden aan de strengste normen van de voedingsverpakking. Ze worden in België gemaakt in onze fabriek in Wuustwezel. Wil je meer te weten komen over Clics? Neem dan eens kijkje op onze blog: je vindt er heel wat bouwinspiratie. Clics kopen kan makkelijk en voordelig via onze webshop, maar doopsuikertoepassingen vind je bij een van de volgende verdelers Fien & Sien, Dreambaby, Ildes Presents.

Veel bouw- en smikkelplezier!

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)