Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Het eindejaarscadeau van Clics: kortingen tot 60% op alle Clics in onze shop!

november 13, 2016

Het is stilaan weer pakjestijd. De Sint komt straks langs en die wordt al snel gevolgd door de Kerstman en de eindejaarsfeesten. Pakjes kiezen, pakjes kopen, drukke tijden, … Dan is alle hulp welkom. Bij het kiezen van duurzaam educatief speelgoed bijvoorbeeld, met dank aan de eindejaarspromotie van Clics!

Koop je educatief speelgoed online en geniet volop van de Clics promotie

Clics geeft iedereen die in de weer is met pakjes kopen tijdens deze eindejaarsperiode een stevige duw in de rug. Je koopt het Clics speelgoed online met mega kortingen tot 60%! Perfect voor wie Clics met een fikse korting wil ontdekken, maar ook voor de Clics-fanaten die meteen voor een zachte prijs hun Clics collectie aardig kunnen uitbreiden. Want we hebben het hier niet over einde reeksen, maar over ALLE Clics! Meteen het eindejaarscadeau van Clics aan iedereen die op zoek is naar leuk educatief speelgoed.

Welk pakje kopen?

Wat een vrolijk gegeven moet zijn, wordt steeds vaker herleid tot pakjes-stress. Wat moet je kopen? Die stress halen we moeiteloos weg want met Clics zit je eigenlijk altijd goed. Waarom?
• Geschikt voor jongens en meisjes vanaf 3 jaar
Duurzaam educatief speelgoed
• Stimuleert de creativiteit en de motorische ontwikkeling
• Eindeloos onderling combineerbaar
• Waanzinnig leuk

Kinderen, kleinkinderen, neefjes en nichtjes, allemaal zijn ze even blij met Clics en het leuke is dat ze allen samen met die Clics ook één reuzengroot bouwwerk kunnen maken. Zo zijn de kinderen tijdens de feestdagen meteen uren zoet om je nadien te verrassen met een creatie waar je van versteld staat.

eindejaarsactie-1 eindejaarsactie-2

Een unieke eindejaarspromotie van al even uniek educatief speelgoed

Met deze Clics promotie win je twee keer! Je koopt je speelgoed online met een stevige korting én je vermijdt de eindejaarsdrukte aan de kassa want je ontvangt je bestelling gewoon thuis binnen de 3 werkdagen. Om nog maar te zwijgen over het feit dat je investeert in het leukste educatieve speelgoed voor jongens en meisjes! Blije gezichtjes gegarandeerd! Ontdek de kortingen op het volledige Clics assortiment in onze webshop.

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)