Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

“Junior Clics? Ge-wel-di-ge uitvinding!”

juli 2, 2014

Nicki is een jonge moeder, wiens zoontje werkelijk gek is op blokjes en bouwen! Clics is voor hem dan ook een godsgeschenk. “Het is écht fantastisch! Amper drie jaar is hij, maar met Junior Clics kan hij zich uren bezighouden!”

“Mijn zoontje is gek op klikken en bouwen”

Nicki leerde Clics eerder per toeval kennen. “Ik was al langer op zoek naar leuke en bovenal veilige bouwblokken voor mijn zoontje. Hij is altijd maar in de weer met zijn handjes en doet niets liever dan dingen op elkaar stapelen en in elkaar klikken”, lacht ze. “We vinden het fantastisch dat hij graag zo actief bezig is en wilden hem dan ook maar wat graag stimuleren om dingen te bouwen. Alleen vonden we niet onmiddellijk het gepaste product. Lego-blokjes, bijvoorbeeld, zijn veel te klein voor een driejarige die maar wat graag alles in zijn mondje steekt. Dat was dus géén optie.”

“Blokken zijn groot én veilig”

En toen stootte Nicki per toeval op Clics. “Ge-wel-di-ge uitvinding!”, roept ze enthousiast. “Ik was meteen verkocht. En belangrijker: mijn zoon ook! De leuke kleurtjes spraken meteen tot zijn verbeelding en het kliksysteem van de Junior Clics is helemaal niet moeilijk. Bovendien zijn de blokken groot genoeg zodat hij ze niet kan inslikken als hij er graag op wilt kauwen. (lacht)”

“Wij hebben momenteel één trommel Junior Clics en daar is mijn zoon al maanden zoet mee. Dat komt omdat hij telkens nieuwe dingen kan maken. Laatst had hij een giraf gebouwd – fier dat hij was! (lacht). Wel, de volgende dag stond er alweer een ander lievelingsdier van hem te blinken. Het is echt verbazingwekkend hoeveel richtingen je uit kunt met de blokjes.”

“Fijne motoriek is verbeterd”

“Het leukste aan Clics, vind ik, is dat de blokjes de fantasie van mijn kleinste aan het werk zetten. Als je hem zo bezig ziet – helemaal in gedachten verzonken, of net heel enthousiast over een van zijn zelf gemaakt figuurtjes – dan ben ik blij dat ik Clics heb gevonden. Zijn fijne motoriek is er de voorbije maanden al flink op vooruit gegaan. En ik durf te beweren dat Clics daar iets mee te maken heeft.”

> Ik wil meer info over Junior Clics!

Bron: http://www.nicki-testet.com

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)