Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Lichtgevende Magformers: een betoverende kerstsfeer!

april 10, 2016

Deze Kerstmis creëer je je eigen kerstsfeer met het magnetisch speelgoed van Magformers. Echt waar, met de Led Lighted Set van Magformers bouw je niet alleen adembenemend mooie creaties, maar creëer je ook een betoverende sfeer. Hoe anders kan je het kleur- en lichtspel van deze set benoemen?

De ster op kerstavond

Kerstmis blijft een bijzonder feest. Daarom ook dat er op kerstavond extra aandacht wordt besteed aan een mooi gedecoreerde tafel, lekker eten en een uitbundig versierde kerstboom. En dit jaar word jij de ster van de avond met een zelf gemaakt, lichtgevend meesterwerk. We garanderen je dat niemand van de gasten het gelooft als je zegt dat je die kerstdecoratie zelf hebt gebouwd met behulp van constructie speelgoed. Want duurzaam speelgoed, dat is toch geen blikvanger voor met Kerstmis?

De enige 3D kerstdecoratie waar je slimmer van wordt!

Het leuke aan deze lichtgevende Magformers set is dat je – behalve complimentjes en bewonderende blikken – ook een beter ruimtelijk en wiskundig inzicht krijgt. Je wordt dus gewoon slimmer bij elke 3D constructie die je met je magnetisch speelgoed bouwt. Kijk snel naar dit filmpje waar je meteen een pak inspiratie krijgt om met de lichtgevende Magformers aan de slag te gaan!

Grootse plannen?

Een beetje ambitie is erg gezond. Zeker als je dankzij die ambitie ook je hersenen traint. Want – net als alle andere sets – is ook deze Led Lighted Set onderling combineerbaar met om het even welke Magformers set. Je kan dus gerust deze verpakking nog snel op je kerstcadeau-lijstje zetten. Dan maak je straks nog indrukwekkender constructies magnetisch speelgoed en krijg je een nóg beter ruimtelijk inzicht. Als je via onze online shop bestelt, geniet je overigens van een extra korting. Snel, dan heb je je Magformers nog voor Kerstmis in huis!

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)