Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Magformers groeit mee met je kind

februari 11, 2016

Constructiespeelgoed dat meegroeit met je kind? Inderdaad! Magformers groeit mee met je kind. Je kind gaat namelijk – afhankelijk van zijn of haar leeftijd – telkens op een andere manier met Magformers spelen. Datzelfde speelgoed met magneten, krijgt een andere educatieve invulling. Daarom is Magformers zo’n uniek speelgoed. Peuters én kinderen voelen zich aangesproken. We leggen je graag uit waarom.

Opgroeien in fasen met constructiespeelgoed dat daarop inspeelt

Want dat is de kracht van Magformers speelgoed. Kinderen geven er als het ware zelf een invulling aan. En die is telkens anders, afhankelijk van de fase waarin jouw kind of peuter zich bevindt.

Wist je dat 80% van de hersenontwikkeling plaatsvindt in de eerste 3 levensjaren? De zintuigen van je kind stimuleren vanaf het prille begin is dus zeker geen overbodige luxe. Daar speelt het speelgoed met magneten van Magformers prima op in door te zorgen voor onder andere:

  • Met verschillende kleuren en vormen het zicht te stimuleren én het vermogen om kleuren en vormen te herkennen te verbeteren
  • Door het heldere geluid van het verbinden of uit elkaar halen het gehoor te stimuleren, samen met de vorming van de oog-/handcoördinatie
  • Door beweging van armen, handen en Magformers figuren de ontwikkeling van de fijne en grove motoriek te bevorderen

Hoe Magformers meegroeit

Ook na deze belangrijke fase in de ontwikkeling van je kind blijft Magformers op elk vlak voldoen aan het educatieve traject dat je kind aflegt. Zo gaan we van het vergroten van het manipulatieve vermogen van de vingers en handen over het beter begrijpen van wiskundige basisconcepten en het blijvend stimuleren van de creativiteit naar het ondersteunen van het probleemoplossend vermogen als je kind de leeftijd van 7 tot 12 jaar bereikt. En het aller strafste is dat we dat allemaal realiseren met datzelfde speelgoed met magneten!

Zo vind je Magformers verpakkingen die specifiek inspelen op de ontwikkeling van je baby, maar ook echte high-tech sets voor je tieners. Dat is wat we bij Magformers doordacht educatief constructiespeelgoed noemen!

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)