Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Nieuw speelgoed van Magformers : Sky Track Adventure!

oktober 14, 2018

Ken je het nieuw speelgoed van Magformers al? Sky Track Adventure neemt je mee op ruimte-avontuur en laat je kennis maken met de zwaartekracht, de space shuttle en de wondere wereld van magnetisch speelgoed.

Ken je het nieuw speelgoed van Magformers al? Sky Track Adventure neemt je mee op ruimte-avontuur en laat je kennis maken met de zwaartekracht, de space shuttle en de wondere wereld van magnetisch speelgoed. Je ruimtereis gunt je een blik in de toekomst met een futuristische monorail met shuttle die een totaal nieuwe dimensie geeft aan het woord constructiespeelgoed. Met dit STEM-speelgoed wordt spelend leren leuker dan ooit! Ben je klaar voor de Magformers Sky Track?

Ontwerp het parcours voor je Space shuttle

Met Magformers Sky Track Adventure bouw je je eigen monorail. En niet zomaar een monorail; je hebt de keuze uit een bijna eindeloze reeks combinaties in de kleurrijkste en gekste vormen. Laat je space shuttle recht omhoog de monorail op rijden, of horizontaal boven de afgrond zweven. Maak je eigen parcours en laat je nergens door tegenhouden.
Jouw fantasie is baas, want je kan het magnetisch speelgoed van Magformers blijven combineren. Het resultaat is altijd weer even verbluffend. En dat merk je aan de bewonderende blikken van familie en vrienden. Die zien meteen dat je een bloeiende toekomst als ingenieur, ruimte-technicus of uitvinder te wachten staat. Je space shuttle parcours ontwerpen met Magformers is écht fun, de shuttle daarna als vanzelf zien rondrijden is dat ook!

Spelend leren over zwaartekracht

Is het echt zo makkelijk? Kan je spelend leren over zwaartekracht? Uiteraard! De beste inzichten verwerf je door dingen te testen en te doen. En met de Magformers Sky Track Adventure heb je alle tools in handen om spelenderwijs de werking van zwaartekracht te ontdekken. Het speelgoed is de favoriet van toekomstgerichte denkers, space fanaten, ingenieurs in spe en elk kind dat dolgraag met écht fun constructiespeelgoed speelt. Bouw je Sky Track en gebruik de meegeleverde wip om te zien hoe zwaartekracht je shuttle verder in beweging houdt. Fascinerend! Geef toe, ken jij een leukere manier om te leren over de zwaartekracht? Vast niet! Met Magformers Sky Track Adventure kan je steeds nieuwe testopstellingen bouwen en de zwaartekracht blijven uitdagen. Dit magnetisch speelgoed tilt je bouwavonturen naar nieuwe hoogtes!

STEM-speelgoed van het hoogste niveau

Inderdaad, met de Magformers Sky Track til je niet alleen je bouwavonturen naar nieuwe hoogtes, je speelt ook met speelgoed van het hoogste niveau. Want de Sky Track is ontzettend leuk STEM-speelgoed waar je ook nog eens slimmer van wordt. Je leert niet alleen de zwaartekracht beter begrijpen, je ontwikkelt ook je ruimtelijk denken met dit 3D-speelgoed. Ontdek de Sky Track Play Set 44P en de Sky Track Adventure Set 64P in onze webshop en laat het avontuur beginnen!

 

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)