Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Magformers: Speelgoed van het jaar in 2015

februari 25, 2015

Speelgoed van het jaar: de verkiezing

Sinds het jaar 2000 keert de Belgische Speelgoedfederatie elk jaar een officiële award toe om fabrikanten van origineel en creatief speelgoed te belonen. De Speelgoed van het jaar Award is een niet-commerciële award. Het speelgoed wordt met andere woorden beoordeeld op een aantal objectieve eigenschappen die eigen zijn aan de specifieke categorie waartoe het speelgoed behoort. Ben je als ouder op zoek naar kwalitatief en hoogwaardig speelgoed met een meerwaarde? Dan heeft speelgoed dat het label ‘Speelgoed van het jaar’ mag dragen zeker een streepje voor. Je mag er haast blindelings van uitgaan dat je speelgoed in huis haalt erg veel te bieden heeft. Niet zelden wordt speelgoed van het jaar een echte klassieker in zijn genre! De jury die bestaat uit kleinhandelaars én kopers van het speelgoed beoordeelt samen met journalisten een 60-tal speelgoedartikelen in 13 categorieën gaande van ‘Eerste leeftijd speelgoed’ over ‘Gezelschapsspellen voor het hele gezin’ tot ‘Constructiespeelgoed’.

Magformers is het constructiespeelgoed van het jaar 2015 in België en Nederland

In 2015 werd Magformers verkozen tot Speelgoed van het jaar in de categorie constructiespeelgoed. Daar zijn we trots op, want je wint deze speelgoed award uiteraard niet zomaar. Het feit dat je zowel een vakjury moet overtuigen als een reeks bestaande kopers van je product betekent dat je speelgoed niet alleen doet wat het belooft op de verpakking, maar nog veel meer. Want wie op Magformers heeft gestemd, had dus al met Magformers gespeeld en is zo enthousiast dat we met de 1e prijs zijn gaan lopen! De mening van de jury over Magformers is duidelijk: “Magneten zijn tijdloos en komen steeds weer terug. Met deze sterke magneten kun je plat en ruimtelijk bouwen combineren en dat is heel uitdagend en geeft eindeloos speelplezier.” En de jury heeft gelijk! Magformers zijn sterke magneten in een 2D vorm van ABS-kunststof waarmee je knappe 3D-constructies bouwt. De neodymium-magneten van Magformers zijn 5 x sterker dan andere magneten en laten kinderen toe om er de gekste vormen mee te bouwen. Magformers zijn van een hoogwaardige kwaliteit en erg uitnodigend voor kinderen vanaf 3 jaar. En juist omdat het uitdagend speelgoed is dat garant staat voor eindeloos speelplezier, is Magformers verkozen tot constructiespeelgoed van het jaar 2015.

Met Magformers kan je eindeloos combineren

Je mag deze titel gerust letterlijk nemen. Er is effectief geen grens aan de combinaties die je met Magformers kan bouwen. Want zelfs als je even geen inspiratie hebt, bouw je met Magformers nog steeds de mooiste creaties. Je vindt niet alleen op het internet en op deze website erg veel mooie voorbeelden, elke Magformers set wordt geleverd met een boekje vol inspiratie voor de mooiste Magformers creaties. Met Magformers bouw je leuke figuren voor een rollenspel, zoals dino’s bijvoorbeeld, maar ook indrukwekkende abstracte 3D-creaties en geometrische figuren. Alles kan, want de magneten laten je toe om de Magformers in de meest onwaarschijnlijke posities met elkaar te verbinden.

Ga aan de slag

Begint het al te kriebelen? Magformers bestaan in allerhande verschillende speelgoed-sets. De ‘Speelgoed van het jaar’ set is een 26-delige basisset, maar je hebt de keuze uit erg veel verschillende Magformers reeksen. Het leuke is: alle Magformers zijn onderling combineerbaar. Je kan dus eigenlijk geen foute keuze maken! Er zijn basis sets, dino-sets, sets om voertuigen mee te bouwen en zelfs High Tech sets! Magformers zijn leuk voor meisjes én jongens want je bouwt er net zo makkelijk een huis als een raket mee. Hou je meer van abstract? Dan zal je je eindeloos kunnen uitleven met het creëren van kleurrijke geometrische figuren. Maar ook dieren, robots en zelfs handtassen kunnen met Magformers gemaakt worden. Jij kiest!

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)