Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Met Clics hangt het speelgoed ook in de kerstboom!

december 12, 2016

Eindelijk! De kerstboom krijgt weer een plaats in huis. En met die kerstboom komt ook je kerstcadeau in zicht. Je favoriete Clics figuren staan ongetwijfeld al op je wenslijstje? Maar creatief als je bent hoef je zelfs niet te wachten op je kerstcadeau om met Clics een kerstsfeer te creëren. Deze Kerst krijgt de meest originele kerstboom, met decoraties van Clics!

Van stoomboot naar kerstslinger
Heeft de Sint je stoomboot lekker gevuld? Dan is het tijd om met die stoomboot de prachtigste kerstdecoratie te maken. Alleen het educatief speelgoed van Clics laat je zien dat er in een stoomboot een kerstslinger en kerstballen verstopt zitten. Fantastisch, niet? Wil je je kerstboom echt helemaal met Clics decoreren? Of – straffer nog – misschien zelfs ineens een kerstboom van Clics bouwen? Dan heb je flink wat Clics nodig, maar met de Clics aanbieding haal je die voor een prikje in huis. Bovendien maak je je kerstdecoratie net zo groot als je dat zelf wil. Tenslotte gaat het niet over de grootste boom, maar over de meest creatieve!

kerstboom-clics-2d  kerststal-clics

Groen, glitter en glow in the dark
Clics bestaan in erg veel kleuren. En om je kerstversiering extra bijzonder te maken, kan je ook glitter Clics gebruiken of Clics die oplichten in het donker. Je vindt de nodige inspiratie voor je Clics speelgoed online. Heb je het niet zo voor ballen en slingers? Dan is een stalletje van Clics een leuk alternatief. Vooral omdat je dan tijdens de hele feestperiode je Clics niet hoeft te missen. Want dat stalletje staat op je te wachten om mee te spelen. Zo verzin je je eigen kerstverhaal met je favoriete dieren. Dat is meteen jouw kerstcadeau aan je familie: Een uniek, creatief kersttafereel vol sfeer (en misschien ook wat gekke grapjes ☺︎)

Kijk snel naar het Clics speelgoed online voor inspiratie voor je kerstcadeau.

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)