Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Met Clics in de tuin

augustus 4, 2016

Joepie! Het is zomer! Dat betekent buiten spelen, ook met Clics! Nodig je vriendjes uit en bouw een gigantische speelgoed boerderij uit Clics. Met Clics maak je je eigen speelgoed dieren of zelfs een tractor. Zo breng je je zomer door met Clics in de tuin.

Van binnen naar buiten met Clics
Ben je al langer een echte Clics fanaat? Of zet je nu pas je eerste stappen in de Clics wereld? Dan hebben we goed nieuws: je kan echt het hele jaar door met je favoriete Clics spelen. Clics bouwblokken hebben namelijk niet alleen enorm veel thema’s, ze zijn ook oersterk en zijn prima bestand tegen buiten spelen. Daarom kan je tijdens de zomervakantie je Clics gewoon mee in de tuin nemen. Bouw samen met je vriendjes een grote boerderij vol fantastische dieren in je tuin. Je kan je speelgoed boerderij blijven uitbreiden met nieuwe dieren, een extra stal of bijvoorbeeld een ploeg of tractor speelgoed.

31-clicsboerderij-1

Een levensechte speelgoed boerderij in de natuur
Door je Clics in de tuin mee te nemen, geef je je creaties een originele toets mee. Je speelgoed boerderij staat buiten, omringd door de natuur. Zo kan je je tractor speelgoed eens testen voor het zwaardere werk in ruw terrein en krijgen je speelgoed dieren een echte wei waarin ze kunnen grazen. Buiten spelen was nog nooit zo leuk en als bonus kan je je creaties ook na de zomervakantie blijven gebruiken, want je neemt ze gewoon weer mee naar je kamer. Heb je genoeg gehad van het boerderijleven? Dan bouw je toch met dezelfde Clics weer een nieuwe wereld? Want je emmer Build & Play is even geschikt voor het bouwen van een speelgoed boerderij als voor het klaarstomen van een racewagen of een hovercraft.

31-clicsboerderij-4    31-clicsboerderij-3

31-clicsboerderij-6    31-clicsboerderij-5

 

Alles wat je nodig hebt, vind je in je Clics verpakking. Zelfs de Clics bouwplannen zijn inbegrepen. Maar het liefste van alles dagen we je uit om je eigen fantasie te gebruiken. Heb je zelf een creatie verzonnen én gebouwd waar je trots op bent? Neem er dan snel een foto van. Misschien komt die wel op de Clics website terecht en ben je meteen goed voor eeuwige roem in Clics land én win je een schitterende prijs!

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)