Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Mama Bianca getuigt: “Meteen aan de slag met de Rollerbox Nitro”

oktober 23, 2014

Met twee zoontjes – Maxim, 6 jaar, en Xavi, 10 maanden – heeft Bianca de handen meer dan vol. Bij momenten gaat het er behoorlijk hectisch aan toe. Toen ze enkele maanden geleden de Rollerbox Nitro van 400 stukjes in huis haalde, keerde de rust plots terug. “Maxim was er van bij het begin voor gewonnen! Het gemak waarmee hij nu allerlei bouwwerkjes in elkaar klikt, is indrukwekkend.”

“Gefascineerd door bouwen”

Bianca was al enige tijd op zoek naar nuttig speelgoed toen ze op Clics stootte. “Maxim is gefascineerd door bouwen! Toen ik in een winkel toevallig Clics zag staan, twijfelde ik dan ook geen moment. En inderdaad, Maxim stond te popelen om de grote doos te openen. Ik had niet eens de tijd om alles rustig te lezen. Dat bleek ook niet echt nodig, want Maxim wist meteen hoe hij de blokjes in elkaar moest klikken.”

“Zijn fantasie draait op volle toeren”

“Maxims eerste constructie was een auto. Aanvankelijk had hij wel wat problemen om het bouwplan te ‘lezen’ – dat is niet altijd even duidelijk – maar na wat hulp van zijn handige papa lukte het wel. Heel leuk is het grote stel wielen die aan de doos vastzitten en gebruikt kunnen worden voor de constructies. Maxim sloeg meteen mee aan het experimenteren. Dat vind ik nog het leukste aan Clics, dat kinderen er hun ongebreidelde fantasie op kunnen botvieren! Maxim heeft helemaal geen bouwplan nodig. Hij maakt de dingen waarmee hij in zijn hoofd rondloopt.”

“Heel stevig materiaal voor jong en oud”

“Het fijne aan dit materiaal is dat het voor jong en oud leuk is. Het is uitdagend voor elke leeftijd en iedereen kan er op zijn niveau mee aan de slag. De grote Clics Nitro Rollerbox is bovendien heel geschikt om meerdere kinderen tegelijk mee te laten spelen zonder dat er gevochten moet worden om blokjes. Ook mooi meegenomen is dat de Clics niet kapot te krijgen zijn. Althans, dat is voorlopig nog niet gebeurd (lacht).”

Bron: Bibis Tes-Welt

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)