Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Clicstoys lanceert nieuw magnetisch speelgoed: Tileblox

maart 15, 2018

Clicstoys lanceert nieuw slim speelgoed: Tileblox. Slim? Ja, want Tileblox magnetisch speelgoed is niet alleen bangelijk leuk, je wordt er ook écht slimmer van. Veel slimmer zelfs, want het is STEM-speelgoed waar kinderen ronduit dol op zijn. En fun speelgoed is nu eenmaal de beste manier om kinderen veel te laten spelen. Door regelmatig met STEM-speelgoed te spelen, ontwikkelen kinderen hun mathematisch en 3D denken, bijvoorbeeld door te spelen met de nieuwe Tileblox.

Ontdek Tileblox, het nieuwe speelgoed van Clicstoys

Wat moet ik weten over Tileblox?

Er valt veel te vertellen over Tileblox, maar het belangrijkste is dat het magnetisch speelgoed is waar kinderen dol op zijn én waar ze slimmer van worden. De beste manier om daar van overtuigd te raken is je kind met Tileblox laten spelen, maar niet zonder eerst de belangrijkste kenmerken van dit magnetisch speelgoed te ontdekken.

Bouw een kasteel met Tileblox

Kinderspeelgoed vanaf 3 jaar

Tileblox is kinderspeelgoed vanaf 3 jaar. Dat betekent concreet dat elk kind vanaf 3 jaar op een fijne manier met dit magnetisch speelgoed kan spelen. Wat we precies bedoelen met ‘op een fijne manier’? Tileblox is veelzijdig en fun. Deze magnetische bouwblokken intrigeren kinderen op een andere manier, afhankelijk van hun leeftijd. Zo raken erg jonge kinderen vooral geboeid door de vrolijke kleuren en de kracht van de Tileblox magneten. Iets oudere kinderen ontdekken de eindeloze mogelijkheden van deze bouwblokken die met je kind meegroeien. Tileblox is fun voor jongens én meisjes die graag creatief bezig zijn.

Magnetisch en transparant speelgoed

Tileblox zijn magnetisch en transparant. Dat betekent dat je snel en makkelijk met deze bouwblokken kan bouwen, ook met kleine onervaren handjes. De magneten helpen kinderen als het ware als vanzelf op weg. De transparante blokken geven de creaties een aparte dimensie. Niet alleen speelt het licht mooi door de Tileblox heen, het feit dat je zicht krijgt op de eenvoud of de complexiteit van een constructie is ronduit fantastisch!

Tileblox hoort bij het beste magnetisch STEM speelgoed

Mathematisch en 3D denken

Met het magnetisch speelgoed van Tileblox ontwikkelen kinderen spelenderwijs hun mathematisch en 3D denken. Er is nagenoeg geen beperking aan wat je met Tileblox kan bouwen, perfect dus om het ruimtelijk inzicht te ontwikkelen. Met deze blokken maken kinderen moeiteloos de transitie van 2-dimensionaal naar 3-dimensionaal, en dat terwijl ze de tijd van hun leven hebben!

Wat is STEM-speelgoed?

Wat is STEM-speelgoed

STEM staat voor Science, Technology, Engineering en Math. Ofte wetenschap, technologie, engineering en wiskunde. Hadden we het hier niet over speelgoed? Wel ja. STEM-speelgoed. Klinkt nogal saai, zo’n speelgoed? Vergeet het maar! Want dat is juist zo belangrijk; dat het helemaal niet saai is, integendeel. STEM-speelgoed moet leuk zijn. Zo fun dat kinderen er bijna niet kunnen afblijven. En zo ingenieus in elkaar zitten dat kinderen spelend leren zonder dat ze het beseffen. Niet alleen leren ze zo meer, het blijft ook beter hangen. Kortom, STEM-speelgoed maakt kinderen slimmer in een of meerdere van de genoemde categorieën, gewoon door ermee te spelen.

Wat maakt Tileblox anders dan Magformers?

Magformers en Tileblox mogen dan wel op elkaar lijken, ze zijn niet hetzelfde. Zo zijn Tileblox gesloten geometrische vormen, in tegenstelling tot de open blokjes van Magformers. Tileblox magnetische tegels zijn ook groter en dus niet compatibel met Magformers. Door de gesloten tegels, ziet het eindresultaat van een constructie er écht anders uit.

Conclusie

Tileblox is fun, slim en oerdegelijk magnetisch speelgoed voor jongens en meisjes vanaf 3 jaar. Het is STEM-speelgoed dat perfect past binnen de tendens om kinderen spelenderwijs voor te bereiden op het groeiend belang van wetenschappelijke kennis tijdens hun latere studies en daarbuiten. Het is hét speelgoed voor ouders die graag hebben dat hun kinderen zich eindeloos amuseren terwijl ze slimmer worden. En het wordt het favoriete bouwspeelgoed van kinderen die graag creatief bezig zijn met levendige kleuren en vormen.

Bouw mooie constructies met Tileblow

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)