Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Nog een maand vakantie voor de deur! Wat te doen met de kids?!

augustus 1, 2014

De zomervakantie: dat is zon, plezier en genieten. Maar voor ouders is het ook een periode waarin de kinderen opgevangen moeten worden. Twee maanden overbruggen is niet altijd gemakkelijk. “Wat te doen met de kids?”, is dan ook een vraag die, lang vóór de vakantie begint, regelmatig in het hoofd van iedere ouder opduikt. Clics biedt een perfect antwoord. Ontdek hier waarom!

Wat te doen met de kids: hoofdbreker voor ouders

Heel wat ouders zijn sinds het begin van het jaar druk aan het plannen om tijdens de zomervakantie opvang te vinden voor hun kinderen. Er zijn verschillende mogelijkheden: een zomer- of sportkamp biedt soelaas en ook de grootouders springen dikwijls in de bres. Daarnaast is er uiteraard de vakantie met het gezin. Maar dat er nog heel wat tijd overblijft, staat als een paal boven water. Wat moet je dan doen met je kinderen?

Verbluffende constructies met bouwblokjes

Clics biedt een uitstekende oplossing om de zomervakantie zinvol en op een leuke manier in te vullen. Met de bouwblokjes kan je de mooiste constructies maken. Je kids zijn er urenlang mee in de weer en kunnen hun fantasie de vrije loop laten. De mogelijkheden zijn ongezien:

De constructies die je met de bouwblokjes kan maken, zijn echt verbluffend. De werkwijze is eenvoudig: je volgt de instructies uit het bouwboek en klikken maar!

“Wat te doen met de kids?” voorgoed verleden tijd

Clics staat niet alleen garant voor topamusement. Spelen met de bouwblokjes stimuleert ook de ontwikkeling van je kinderen. Ze leren samen spelen met andere kids en ontwikkelen sociale vaardigheden. Verder gaat hun fijne motoriek er spelenderwijs op vooruit. Het zijn allemaal zaken waarvan ze later de vruchten plukken.

Dankzij Clics wordt de vraag “Wat te doen met de kids?” voorgoed verleden tijd. Neem de proef op de som, leef je samen met je kinderen uit en geniet van een weergaloze zomervakantie!

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)