Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Ontdek het klik-klikprogramma in Nepal

november 28, 2014

Clics stimuleert de motorische vaardigheden van je kind. Niet alleen bij ons, maar ook ver buiten de landsgrenzen. In Nepal, bijvoorbeeld, leren en spelen de leerlingen van het Navjyoti Center in Kathmandu – een school voor kinderen met een beperking – dagelijks met de gekleurde blokjes. We zijn blij dat we met het klik-klikprogramma kinderen overal ter wereld kunnen helpen.

‘Ordinary on the outside, extraordinary from within’

Paul Viaene, een Vlaamse leerkracht op rust en Leerkracht Zonder Grenzen, startte het project ‘Ordinary on the outside, extraordinary from within’. Het doel: Nepalese kinderen met een beperking helpen door hen onderwijs op hun maat aan te bieden. Hij doet dat door leerkrachten en onderwijzend personeel uit de regio te ondersteunen en door bijscholingen te organiseren. En de aanpak van Paul werkt! De leerlingen van de ‘Quality of Life’-school in Sarangkot en het ‘Naviyoti Center’ in Kathmandu stralen als nooit tevoren.

Clics in Nepal

Dergelijke zinvolle projecten ondersteunen we bij Clics graag. Daarom stuurden we Paul met plezier enkele Clics-bouwpakketten toe, zodat zijn leerlingen ermee konden kennismaken. En reken maar dat ze enthousiast reageerden! Het klik-klikprogramma is een groot succes. Paul richtte een speciale Clics-klas in waar leerlingen met een beperking in alle rust kunnen bouwen aan hun creaties. De leerlingen hebben trouwens de smaak flink te pakken – kijk maar naar de foto’s! Ze beleven niet alleen uren spelplezier, ze schaven ook aan hun motorische vaardigheden. En daar worden wij bij Clics heel blij van!

Help de kinderen van Nepal met Clics

Paul Viaene blijft zich verder inzetten voor de leerlingen met een beperking in Nepal. En daarvoor kan hij alle hulp gebruiken. Stort vrijblijvend een bijdrage voor ‘Educational project Nepal’ via:

  • IBAN BE55 1096 5609 8844
  • BIC BKCPBEB1BKB

De kinderen van de ‘Quality of Life’-school en het ‘Naviyoti Center’ in Nepal zijn je dankbaar. En wij ook!

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)