Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Op reis met Clics speelgoed: goed voor uren plezier!

augustus 5, 2014

Ga je binnenkort op reis en willen je kinderen hun Clics niet achterlaten? Dan neem je ze toch gewoon mee! Akkoord, er is waarschijnlijk geen plaats om onze grote Glitter Rollerbox van 400 stukjes mee te nemen in de auto of het vliegtuig, maar een kleine emmer of een doos met je favoriete Clics moet zeker lukken!

Kies het speelgoed voor op reis verstandig

Ga je op reis? Dan kunnen je kinderen natuurlijk niet ál hun speelgoed meenemen – daarvoor is er simpelweg geen plaats in de auto of het vliegtuig. Maar ze mogen waarschijnlijk wél een kleine doos meenemen met daarin hun favoriete speelgoed. Kies dan verstandig, want eens je op reis bent, kun je natuurlijk niet meer terug.

De Clics bouwdozen: bouwplan + blokjes = uren plezier

Clics is dan de beste keuze. Waarom? Met Clics zijn je kinderen uren zoet – dat heb je vast al ontdekt! Bovendien nemen de blokjes niet veel plaats in. Ook al is de ruimte beperkt in je koffer, je kunt zeker voldoende blokjes meenemen om een uit de kluiten gewassen bouwwerk te maken. Of kies een van de bouwdozen in onze shop, die zijn ook compact en bevatten tal van blokjes en een bouwplan, goed voor uren speelplezier.

Het leukste aan Clics is natuurlijk het bouwen, maar ook nadat je constructie klaar is, kun je er nog veel plezier aan beleven. Dat maakt van Clics het ideale speelgoed voor op reis!

Clics, de ideale reispartner!

Voor de mama’s en de papa’s die met het vliegtuig op reis gaan nog dit: het lange wachten in de luchthaven wordt een pak aangenamer als zoon- of dochterlief zich in stilte kan bezighouden. Met Clics duiken kinderen in hun eigen fantasiewereld om er pas weer uit te komen als je ze roept.

Vermijd dit jaar dus stress op reis en kies Clics als je reispartner!

 

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)