Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Het perfecte kerstcadeau vinden: genoeg keuze bij Clics!

februari 16, 2016

Kijk je uit naar Kerstmis, maar ben je nog op zoek naar kerstcadeautjes voor je zoon, dochter, neefje of nichtje? Je bent vast niet de enige die aan een zoektocht bezig is en heel wat winkels afschuimt. Hét perfecte kerstcadeau vinden, is niet evident, maar Clics staat garant voor creativiteit,  originaliteit en het is nog educatief op de koop toe!

In de ban van Kerstmis

Kerstmis is synoniem met gezelligheid. De kerstperiode is hét moment bij uitstek om samen met familie en vrienden lekker te tafelen, samen tijd door te brengen en terug te blikken op het afgelopen jaar. Ook de kinderen moeten aan hun trekken komen. Ze kijken ongetwijfeld reikhalzend uit naar de kerstcadeautjes en kunnen niet wachten om de pakjes vanonder de kerstboom te halen en ze te openen.

Een geschikt kerstcadeauvinden? Wij maken het je gemakkelijk

Een geschikt kerstcadeau vinden kan een hele opdracht zijn. Heel wat mensen kijken dan ook op tegen het ‘Christmas-shoppen’. Vraag je je ook af wat je dit jaar weer zal kopen voor je oogappel? Dan hebben we voor jou de ideale oplossing in de aanbieding. Met onze bouwblokjes kunnen je kinderen allerlei leuke en creatieve constructies maken. Ze zijn er uren mee in de weer en kunnen zich volop uitleven. Bovendien stimuleren de Clics-bouwblokjes de sociale vaardigheden van je kind en ze zijn ideaal om samen te leren spelen.

Van dino’s over ridders tot glitter

Als je een origineel kerstcadeau op de kop wil tikken, dan moet je zeker een kijkje nemen in onze webshop. Hieronder alvast een greep uit ons aanbod:

Clics bestellen is heel eenvoudig en in een vingerknip gebeurd. Surf naar onze webshop, maak je keuze en bestel online. Binnen de kortste keren ligt het kerstcadeau onder de kerstboom te blinken en hoef je niet meer te gaan kerstshoppen…

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)