Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Profiteer nu van de Maxi Clics actie bij Het Nieuwsblad!

november 6, 2014

De Maxi Clics-kubussen zijn werkelijk te gek! En daar denken Het Nieuwsblad, De StandaardGazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg niet anders over… Profiteer nu van hun fantastische, tijdelijke Maxi Clics-actie: Maxi Clics-kubussen voor maar €49,99 i.p.v. €69,99!

Niet te missen Maxi Clics actie bij Het Nieuwsblad, De Standaard, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg

Ben je nog op zoek naar een leuk Sinterklaas- of kerstcadeau voor zoon of dochter? Dan is het nu het moment om je slag te slaan! Dankzij Het Nieuwsblad, De Standaard, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg kan je tijdelijk de superpopulaire Maxi Clics-kubussen online kopen voor maar €49,99 in plaats van €69,99. Je leest het goed: je bespaart maar liefst €20! Wat je daarvoor terugkrijgt, is niet van het minste:

  • Een grote opbergkubus (31.5 x 31.5 x 31.5 cm) uit 6 Maxi Clics blokken. Wist je dat dit ook kan dienen als stoeltje?! Of tafel, of…
  • Maar liefst 235-300 Clics blokjes in verschillende kleuren (afhankelijk van de gekozen versie).
  • Niet minder dan 44-59 accessoires, inclusief 4-6 grote wielen (afhankelijk van de gekozen versie).
  • Tot wel 22 bouwplannen + stickers (afhankelijk van de gekozen versie), maar vergeet niet dat je voor extra bouwplannen steeds op onze blog terecht kan!
  • Daarbovenop nog eens GRATIS 3 Clics-figuurtjes + 14 Clics blokjes en 6 wieltjes t.w.v. € 9,99 (afhankelijk van de gekozen versie)!

Een goede deal? Dat denken we wel! Eindeloos speelplezier voor de kids? Dat weten we zeker! En op de koop toe kan je nog eens kiezen tussen drie verschillende Maxi Clics-kubussen. Voor elke Clics fan wat wils:

 

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)