Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Scheur door het zand in je Clics Buggy Racer!

oktober 30, 2014

Met de Buggy Racer van Clics scheur je over elke ondergrond: in het zand, over het asfalt, zelfs door het water! Geen enkele uitdaging gaat dit wegmonster uit de weg. En jij? Download vlug het bouwplan en stap in. Of durf je niet…?

Clics Buggy Racer bouwen: wat heb je nodig?

Om de stoere Buggy Racer in elkaar te zetten, heb je 41 Clics nodig, 2 voor- en 2 achterwielen. Daarnaast heb je ook 2 speciale accessoires nodig, 1 middellang en 1 lang stokje. In onze shop vind je alles wat je verlangt!

Hoe begin je eraan?

Beginnen doen we met de onderkant van de wagen: het chassis. Neem 5 gele Clics en klik ze vast zoals in afbeelding 1. Voor stap 2 heb je één groen en 4 blauwe blokjes nodig. Gebruik nu 2 van de 6 kleine stokjes en klik ze in het gele blokje, zoals in tekening 3. Daarop klik je 3 groene Clics vast (afbeelding 4-6). Neem nu 4 blauwe blokjes en bevestig ze zoals in afbeelding 7. Stappen 8 en 9 zijn nu kinderspel.

Dat begint er al aardig op te lijken, niet? Neem 3 stokjes van het kleinste model (je hebt er dan nog 1 over) en schuif ze door de Clics-blokjes zoals in afbeelding 10 – vergeet het staafje vooraan niet! Afbeeldingen 11 en 12 laten zien hoe je de staart van de buggy bouwt.

De achtervleugel van de Buggy Racer

Voor stap 13 heb je de 2 speciale accessoires nodig die je in de doos vindt. Het zijn de uitlaatpijpen van je racer. Stap 14 is eenvoudig: neem 1 geel blokje en bevestig het schuin, aan de achterzijde van de vleugel. Gebruik nu het laatste kleine stokje en bevestig het zoals in afbeelding 15.

Kruip achter het stuur!

Het enige wat nu nog ontbreekt, zijn de wielen. De dikste exemplaren gebruik je achteraan, de dunnere modellen horen vooraan. Schuif de wielen over de 2 grotere staafjes en kruip achter het stuur van je bolide!

< Ga terug naar de bouwplannen.

 

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)