Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Sinterklaas op bezoek bij Clics!

december 3, 2014

De sint en z’n pieten brachten onlangs een bezoekje aan de Clics-fabriek in Wuustwezel. De goedheilige man is een fan van onze kleurrijke blokjes en liet zijn pieten dan ook meteen een troon bouwen! Nog op zoek naar een leuk sinterklaasgeschenk? Gun je zoon of dochter uren bouw- en speelplezier.

Sinterklaas en Zwarte Piet: Clics-fans van het eerste uur

Hoera, Sinterklaas is weer in het land! En hij bracht meteen een bezoek aan onze fabriek. De sint en zijn knechten zijn namelijk grote Clics-fans. Als ze geen speelgoed over de daken moeten dragen, kunnen ze er uren mee spelen!

Clics is dan ook fantastisch speelgoed. Kinderen kunnen er de gekste dingen mee bouwen. Hun lievelingsdier, een groot ridderkasteel of een flitsende racecar, het is allemaal in een vingerknip te maken dankzij de grote gekleurde blokjes en enkele goedgekozen accessoires en hulpstukjes. De blokjes klik je heel eenvoudig in elkaar en met de bijgeleverde stickers kun je je bouwwerk versieren zoveel als je wilt. Clics is dus perfect geschikt voor elk Sinterklaas-verlanglijstje!

Clics: goed voor de motorische ontwikkeling van je kind

Clics is niet alleen heel leuk om te doen, het is ook heel leerrijk speelgoed. Door met de blokjes in de weer te zijn, scherpen kinderen hun fijne motoriek aan. En door de bouwplannen te ‘lezen’, leren ze simpele instructies op te volgen. Bovendien ontwikkelen ze hun ruimtelijk inzicht door met Clics te spelen.

Bekijk hoe Sinterklaas en zijn pieten het ervan afbrachten bij ons

En sint en piet? Die gingen tijdens hun bezoek aan onze fabriek onmiddellijk aan de slag met de blokjes. Sinterklaas had namelijk een nieuwe troon nodig. En hoe kun je die beter bouwen dan met rode en gele Clicsblokjes! Hoe ze het ervan afbrachten zie je hieronder…

Ontdek vlug ons assortiment Clics in onze webshop!

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)