Duurzaam en educatief speelgoed voor de allerkleinsten

Een schitterend sinterklaascadeau vinden? Scoor met Clics!

november 18, 2014

Heb je kinderen tussen pakweg 3 en 10 jaar oud? Dan is 6 december wellicht met een grote rode stift aangeduid op hun kalender… Binnenkort lopen de goedheilige man en zijn knecht weer over de daken om alle brave kinderen blij te maken. Je weet toch al wat je zoon- of dochterlief dit jaar gaat schenken? Nee? Want de kleine bengels hebben waarschijnlijk al een lijvig Sinterklaaslijstje opgesteld… Laat je dus inspireren door Clics om het perfecte sinterklaascadeau te vinden!

Een leuk sinterklaascadeau vinden dat blijft boeien: onmogelijk?

Eind november neemt de spanning in de Vlaamse huiskamers traditiegetrouw toe. Kinderen krijgen het moeilijk om ’s nachts de slaap te vatten en jonge ouders gaan koortsachtig op zoek naar dat ene sinterklaascadeau dat niet na enkele dagen al in de kast belandt. Een sinterklaascadeau vinden dat ook na weken spelplezier nog bekoort, is niet gemakkelijk, juist?

Met Clics bouw je alles wat je kunt bedenken

Fout! Dan heb je Clics nog niet ontdekt… Clics is het ultieme sinterklaascadeau. Met de felgekleurde blokjes bouwen kinderen vanaf 4 jaar de leukste en gekste constructies. Werkelijk alles wat ze kunnen bedenken, kunnen je kinderen ook bouwen. Hun lievelingsdier of ineens een volledige dierentuin? Geen probleem! Een raket om mee naar de maan te vliegen? Doe je ding! Of wat dacht je van een mooie glitterjurk die je écht kunt dragen? Zowel jongens als meisjes kunnen zich eindeloos uitleven met onze blokjes…

Een sinterklaasfeest om nooit te vergeten

Bij elke doos zit een bouwplan, waarmee je kinderen onmiddellijk aan de slag kunnen. Maar nóg leuker wordt het wanneer ze hun eigen bedenksels gaan bouwen. Zowel alleen, met vriendjes, binnen of buiten. Met Clics wordt het sinterklaasfeest eentje om in te kaderen!

Een sinterklaascadeau waar je kinderen iets aan hebben

Clics is trouwens niet alleen heel leuk om mee te spelen, het is ook een leerzaam sinterklaascadeau! Door met de blokjes in de weer te zijn, scherpen je kinderen hun fijne motorische vaardigheden aan en als ze samen met vrienden bouwen, ondervinden ze de waarde van teamwork aan den lijve.

Verras je kinderen nu met het mooiste sinterklaascadeau in jaren: haal Clics voordelig in huis via de webshop!

Deel met vrienden

Laatste nieuws

Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Clicformers Puppy Friends set is Speelgoed van het Jaar!
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)
Stick-O en Bumba….dat klikt! Nieuw – Stick-O Bumba set 5 in 1
Voorbeeld Blog (NIET VERWIJDEREN)